stamboomforum

Forum logoTV-series / Verborgen verleden » Uitzenddata nieuwe serie 2018 bekend.Profiel afbeelding

5 januari - Dieuwertje Blok 
De moeder van presentatrice Dieuwertje Blok heeft een joodse achtergrond. Wat is daarvan nog te achterhalen? En hoever gaat de Schiedamse tak van haar vader terug? 

12 januari - André Kuipers 
Een aantal voorouders van astronaut André Kuipers hebben, net als hij, spannende avonturen beleefd én overleefd, want anders was André er niet geweest.

19 januari - Irene Moors 
Terwijl sommige voorouders van presentatrice Irene Moors hun leven in grauwe armoede sleten, leefden anderen in een kleurrijke wereld van kunst en toneel.

26 januari - geen uitzending  

2 februari - Maurice de Hond 
Hoewel opiniepeiler Maurice de Hond al veel weet van zijn familiegeschiedenis, is hij nog op zoek naar het antwoord op de vraag: waar komen mijn Joodse voorouders nou echt vandaan? 

9 februari - Richard Groenendijk 
De familie van cabaretier en presentator Richard Groenendijk komt van de Zuid-Hollandse eilanden. Hij wil weten of dat altijd al zo was. Nee dus! 

16 februari - Armin van Buuren 
Wereldberoemd dj en producer Armin van Buuren is benieuwd of hij uit een roemrijk geslacht stamt. Het antwoord is enerzijds nee, maar anderzijds ook weer ja.

Ger Lange - 7 dec 2017 - 08:28Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu