stamboomforum

Forum logoTV-series / Verborgen verleden » Nieuw programma De reis van je genen start dinsdag op RTL 4Profiel afbeelding

https://www.gids.tv/artikel/17329/nieuw-programma-de-reis-van-je-genen-start-dinsdag-op-rtl-4

Caroline Tensen gaat op zoek naar biologische familie van Nederlanders

Vanaf dinsdag 7 december is het nieuwe programma De reis van je genen te zien op RTL 4. In een soort combinatie van Spoorloos en DNA Onbekend probeert Caroline Tensen de biologische familie van twaalf Nederlanders te achterhalen.

DNA
Voor veel Nederlanders is het niet vanzelfsprekend de afkomst van je familie te weten, en van wie je je genen hebt gekregen. Sommigen vragen zich nog altijd af wie hun ouders of andere familieleden zijn. Door middel van DNA-testen en uitgebreid stamboomonderzoek is het tegenwoordig mogelijk om de ontbrekende puzzelstukjes, die vroeger onvindbaar bleven, in te vullen. Vernieuwde technieken en uitbreiding van DNA-databanken openen nieuwe deuren.

Familiedetective
Caroline Tensen krijgt in De reis van je genen gezelschap van een heuse familiedetective, Els Leijs. Samen helpen ze mensen na een leven vol onduidelijkheden eindelijk aan een complete puzzel. Vaak zijn er slechts enkele subtiele aanknopingspunten, maar met intensief speurwerk komt De reis van je genen een heel eind. Die ene prangende vraag wordt bijna altijd beantwoord: wie is mijn vader of moeder?

Het nieuwe programma De reis van je genen is vanaf dinsdag 7 december wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De reis van je genen terugkijken bij Gids.tv.

Stefan Lambregts - 7 dec 2021 - 08:27


Dit is vooral interessant voor mensen die al vroeg geen aansluiting hebben of als vondeling geboren zijn.

ien lejeune - 7 dec 2021 - 19:56Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu