stamboomforum

Forum logoOnderzoek in België en Luxemburg » boudewijn vanfleteren



Profiel afbeelding
wie kan mijn helpen aan de voorouders van boudewijn vanfleteren   overleden 24-9 -1802  te rollegem -kappele              groeten jp sosef

jean paul sosef - 29 okt 2012 - 20:12


Op 3 december 1813 te Moorslede aangifte van het overlijden van Bernardine Rose Vanfleteren, oud 76 jaar, geboren te Rollegem, dochter van Adrien Vanfleteren en Cecile Vangheluwe. Aangifte door Joseph Francois Louis Vanfeleteren (sic), 42 jaar, dagloner. Deze Joseph Francois Louis Vanfleteren was zoon van de door u vermelde Boudewijn (Baudoin) Vanfleteren en Marguerite Therese (Margaretha Theresia) Pareyt (Porret). Dit maakt verwantschap tussen Boudewijn en Bernardine Rose waarschijnlijk maar is hiermee niet bewezen.

Het rijksarchief van Belgie geeft veel hits op Vanfleteren, Van Fleteren, Vanvleteren en Van Vleteren. De voornaam Adrianus (Adrien) komt ook voor. Mogelijk dat u door zorgvuldige reconstructie verder komt.

JP Ouweltjes - 9 nov 2012 - 16:42







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu