stamboomforum

Forum logoOnderzoek in België en Luxemburg » Vraagje omtrent Melanie Huyghe Geboren 18-2-1840 te Zwijnaarde = opgelost !!



Profiel afbeelding

Hallo beste mensen oprecht bedankt voor jullie hulp: met deze gegevens zit ik duidelijk in de goede richting ,ik begrijp, spijtig genoeg niet waarom ik dit zelf niet kon vinden ! Met jullie resultaten zal ik denkelijk een eind verder geraken - vanzelfsprekend ben ik tot wederdienst bereid

mvg

Etienne

Huijghe Etienne - 31 aug 2015 - 10:32

Beste Etienne

Graag gedaan.

MVG-Paul

vap - 31 aug 2015 - 10:38

Ter afsluiting

Zag in je informatie dat je op zoek bent naar gegevens van je oudouders Franciscus Huyghe en Joanna Maria Verlooven

Misschien heb je  deze gegevens reeds.

Informatie via de zwarte doos

Huyghe Franciscus huwt met Verlooven Joanna Maria op 1792 - 5 - 1 in de parochie  Sint-Pieters in het bijzijn van de getuige Huyghe Joannes Baptista en getuige De Smet Maria.

 

MVG-Paul

vap - 31 aug 2015 - 13:59


Bedankt Paul dit is zeer vriendelijk - aanvankelijk had ik gedacht op het goede spoor te zitten met Franciscus Huyghe maar dit bleek achteraf een vergissing - ik vond toevallig de sporen van mijn voorouders in de kwartierstaat van Harry Goegebeur ( tot ong 1658 = Judocus Huyghe).

mvg

Etienne

Huijghe Etienne - 31 aug 2015 - 16:05







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu