stamboomforum

Forum logoOnderzoek in België » Theodorus Johannes Leferink - Brussel 1923

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Op 6 maart 1923 verhuist Theodorus Johannes Leferink van Arnhem naar Brussel. Ik ben op zoek naar zijn adres in Brussel waar hij tot 1924 woonde. Heeft iemand een idee waar ik dat kan opzoeken? Op de site van het Rijksarchief in België kom ik niet verder.

dank voor het meedenken..

frank

Hallo Frank, hebben we het hier over Theodorus J. geb. in het jr. 1892 te Arnhem, van beroep: boekhouder, overl. in het jr.1960 en trouwde in 1919 te Arnhem met J.M.B. Abbenhuis, geb. in het jr. 1895 te Arnhem, overl in het jr.  1955 te Zandvoort. Verder denk ik, dat je info moet zien te krijgen uit de B.R. van Brussel. Deze staat niet op internet, mogelijk dat ze die (B.R.), in het archief of gem. van Brussel wel hebben. Dan zal je waarschijnlijk er heen moeten ?? Succes

DHv. E.

Dit is inderdaad de genoemde persoon. Jammer dat  het BR van Brussel niet digitaal beschikbaar is.

Dank je wel voor de reactie. Wellicht is er een forumlid die het plan heeft om naar Brussel te gaan en deze vraag kan meenemen.

frank

Hallo Frank, het is leuk dat je de hulp in roept van een ander, maar ik denk dat je zelf eerst een mail of een briefje moet sturen, waar men moet zijn, en of men inzage kan krijgen in een B.R. van het jaar 1923/1924 van Brussel. Anders is het zonde van die zoek tocht. En ja, wat is de meer waarde van als jij dat adres weet ??

p.s. bij het overlijden van T.J. Leferink (1960) las ik nog, dat hij geh. was geweest met ene: Maria Huberta Bruin ??? (mogelijk na het overl. van J.M.B. Abbenhuis !

Nogmaals: succes verder

DHv. E.


Je hebt gelijk dat die info niet veel toevoegt aan mijn stamboom van Lenferink. Het Brusselse adres is dan ook bedoeld als het invullen van het laatste losse eindje: alle andere adressen waar hij heeft gewoond en andere informatie had ik al. T.J. Lenferink trouwde inderdaad met Maria Huberta Bruin in 1956  te Zandvoort na het overlijden van zijn 1e echtgenote in 1955. Nogmaals veel dank voor het meedenken en je tips.

frankPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!