stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in België » Coppens : dringend gezocht familie / huis Spanje/ verkoop

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Ik ben op zoek naar familie, erfgenamen van de Heer Coppens Lodewijk Albrecht Joris Raymond Niklaas , geboren op 30.09.1914 Asse, overleden 15.09.1989 te Vilvoorde. Woonde tijdens leven te Asse, Overijse, St Joost ten Noode, Anderlecht, Grimbergen en Vilvoorde. Was gehuwd met Emilie Grillini van 1937 - 1954. 

Reden opzoeking: Woning in Spanje. ( erfgenamen)

Frank

Akten van de burgerlijke stand minder dan 100 jaar oud zijn niet publiek raadpleegbaar

Citaat Burgerlijk wetboek Artikel 45:

"Alleen de openbare overheden, de persoon op wie de akte betrekking heeft, zijn echtgenoot of overlevende echtgenoot, zijn wettelijke vertegenwoordiger, zijn bloedverwanten in de opgaande lijn of nederdalende lijn, zijn erfgenamen, hun notaris en hun advocaat kunnen een eensluidend afschrift verkrijgen van een akte van de burgerlijke stand die minder dan honderd jaar oud is, dan wel een uittreksel uit de akte met de afstamming van de personen op wie de akte betrekking heeft."

Indien u uw afstamming van de persoon kunt bewijzen (trouwboekje(s) bvb.) dan kunt u zich wenden tot de gemeentebesturen in kwestie.
Niet betrokken derden hebben geen toegang. Dura lex, sed lex.

mvg - Dirk

Dirk Claessens


De heer Coppens, geboren 1914, 104 jaar geleden geboren. Kan ik dan via het rijksregister opzoeken wie eventueel de broers of zussen waren van de Heer L. Coppens? 

FrankPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!