stamboomforum

Forum logoOnderzoek in België en Luxemburg » Maria Schramme en Joseph Spilliaert, West Vlaanderen.


Profiel afbeelding

I zoek geboorte/overlijdens gegevens Maria Schramme, West Vlaanderen en Joseph Spilliaert, West Vlaanderen.  Maria Schramme was mijn moeder's (oveleden) eerste kozijn (first cousin).

PaulJadot - 12 dec 2020 — 03:35

In welk tijdvak?

Everardus Rollema - 12 dec 2020 — 10:34

Ik zoek de periode begin 20ste eeuw voor Joseph Spilliaert gehuwd met Maria Schramme (West Vlaanderen).  Maria was een eerste kozijn (first cousin) van mijn moeder (geboren 1923).

Met groeten van North Carolina, USA.

Paul Jadot.

PaulJadot - 6 jan 2021 — 18:04

Arnaud - 7 jan 2021 — 08:38

Beste Arnaud, Van harte dank.  Dat was wat ik inderdaad zocht.  Paul Jadot

PaulJadot - 8 jan 2021 — 04:11

Beste Arnaud,  Ik ben nieuw op Stamboom.  Ik werk met Ancestry in de US waar ik al zeer lang woon.  Hoe heeft U de Spilliaert-Schramme informatie kunnen vinden?  Wat was uw methode?  Met dank.  Paul Jadot.  

PaulJadot - 8 jan 2021 — 04:15


Dag Paul, er zijn verschillende bronnen die ik veel gebruik.

Voor een eerste zoektocht naar een persoon gebruik ik voor België meestal Geneanet, voor Nederland Openarch.

Bij Geneanet heb ik een premium abonnement, wat het mogelijk maakt op twee personen tegelijk te zoeken. Geneanet is hoofdzakelijk gebasseerd op het delen van informatie gevonden door andere hobbyisten, net zoals MyHerittage. De informatie bij Geneanet is wel betrouwbaarder, maar soms is het toch een goed idee om alles nog eens te valdieren met de akten, die je vaak gratis kunt inkijken via FamilySearch.org

Arnaud - 8 jan 2021 — 08:27Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu