stamboomforum

Forum logoOnderzoek in België en Luxemburg » Zoeken in het Rijksarchief in België.Profiel afbeelding

Zoeken in het Rijksarchief in België


!!! ONTDEK ONZE NIEUWE GENEALOGISCHE WEBSITE !!!
 

Goed nieuws voor doorwinterde genealogen en al wie op zoek wil gaan naar sporen van zijn of haar voorouders: de nieuwe website met de genealogische bronnen van het Rijksarchief staat online! De zoekrobot bevat ruim 38,6 miljoen geboorte-, doop-, huwelijks-, overlijdens- en begrafenisakten evenals de tienjarige tafels voor heel België. Alle bronnen zijn gratis raadpleegbaar. We hopen dat deze langverwachte lancering alle verwachtingen inlost!

Nieuwsgierig? Neem hier een kijkje.

Zes maanden na de lancering van deze nieuwe website zullen de huidige inventarissen in de zoekrobot (geordend per provincie en gemeente) offline gehaald worden. De gedigitaliseerde registers zullen dan nog enkel via de nieuwe website geconsulteerd kunnen worden. Concreet betekent dit dat de huidige URL’s zullen verdwijnen. Indien u een link naar deze registers heeft gelegd (in een stamboom of op een website) zal deze dus, na de lancering van de nieuwe website, aangepast moeten worden.

 

Zie ook de melding van Frank Fransz https://www.stamboomforum.nl/subfora/3/2/86714/0 

Pauwel - 18 jan 2023 - 23:42 (laatst bijgewerkt 19 jan 2023 — 00:55 door auteur)Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu