stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in de Nederlandse Antillen en Suriname » waarom een nieuw subforum

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Beste gebruikers van stamboomforum.nl,

Omdat het best moeilijk leek, specifieke vragen over de voormalige Nederlandse Antillen (Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, St. Eustatius en Saba) en Suriname tussen al die andere bijdragen te kunnen vinden, leek het mij interessant om speciaal voor dit onderwerp een nieuw subforum op te richten. Er is nu, dank zij www.genlias.nl al veel informatie te vinden uit de burgerlijke stand van de eilanden. Voor Suriname bestaat een eigen vereniging in Nederland, die zeer actief is: http://www.surinaamsegenealogie.nl/. Bovendien is er een andere vraagbak, waar misschien al een antwoord op uw Suriname vraag gevonden kan worden: http://www.network54.com/Forum/133847/ - hier kunt u de zoek functie gebruiken, om een familienaam te vinden.

Toch zijn er soms vragen, waar men ook met goede kennis van de genealogie soms niet uitkomt. Met al deze vragen kunt u hier terecht. Op Curaçao bestaat ook een vereniging met een eigen web-site:

http://archiefvriend.com/

Ik heb zelf een uitgebreide data-base met namen van voornamelijk Curaçao en wil graag helpen als dat mogelijk is.

Dus, veel speurplezier en groetjes uit de zon

Christel Monsanto

Christel Monsanto


Hallo Christel,

Leuk dat je dit subforum bent begonnen!

Ik zal binnenkort eens iets posten.

Hartelijke groet uit een warm (ja, echt!) Nederland.

Bas LemsPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!