stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in de Nederlandse Antillen en Suriname » gegevens over de familie Koning

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.
Wie kunt mij informatie geven over geboorten, overlijden en huwelijken vande familie Koning, ze hadden stukkenlandin Commewijne , velen woonden in Paramaribo, zoals o.a op Zorg en Hoop , Latour, dit komt omdat ik bezig ben met de stamboom Koning, er was een persoon Koning die in 1863 naar Suriname ging, daar gehuwd en overleden,

nicolaas van es


.Beste Nicolaas,

ik kan u niets over de door u gezochte Koning meedelen, maar in mijn database zitten twee Koning, die misschien interessant kunnen zijn:

Dirk Koning uit Utrecht trouwde 4.9.1803 in Curaçao met Helena van Gelderen. Kinderen van dit echtpaar zijn geboren in Kampen en in Curaçao, maar keren later kennelijk weer terug naar Nederland.

Daarnaast heb ik nog ene Geertruida Koning, geboren 30.4.1803 in Harderwijk - overleden 7.9.1869 in Curaçao, gehuwd met Nicolaas Galmeyer, geboren 29.12.1788 in Dordrecht - overleden 24.7.1845 in Curaçao. Het echtpaar had kinderen in Suriname en in Curaçao.

 Groetjes

 Christel

Christel MonsantoPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!