stamboomforum

Forum logoOnderzoek in de Antillen en Suriname » Familie Doricus Suriname opgelost



Profiel afbeelding
De stamboom die Sharon heeft laten maken klopt volgens mij niet helemaal voor de Verhagen kant en die van Doricus is kort zoals bij iedereen. Ik ben wel slaven nummer en borderel nummer tegengekomen maar daar kom ik niet verder mee. Volgens mij zit een dochter van je broer in Suriname en die heeft ooit al mijn info gekregen. Ze zou daar een paar maanden zijn en daar verder zoeken en wat laten horen als ze wat gevonden had. Zal wel niets gevonden hebben want ik heb nooit iets gehoord van haar. Marcel

Uitgeschreven lid - 27 jun 2020 - 17:53

Ik heb Sharon aanvullende informatie gestuurd. Zo is bijvoorbeeld Oom Jan (Adrianus Julius) moeilijk terug te vinden. Hij staat niet ingeschreven in Berlicum toen ze in 1921 van Suriname naar Nederland kwamen en in 1924 is hij vertrokken naar Indonesië. Na de oorlog heeft hij even in R'dam gewoond en is daarna weer vertrokken. Daar loopt voor mij het spoor dood.

Jammer dat Danique niet meer heeft laten horen.

Groet,

Edwin

Edwin Verhagen - 28 jun 2020 - 13:55

Met Sharon heb ik geen contact ik heb die stamboom van Danielle gekregen nadat mijn zus contact met haar heeft gehad.

Oom Jan heeft nog kinderen in Indonesië. Ik ben niet echt bezig om heel de familie Verhagen uit te zoeken alleen dat deel van mij via mijn vader terug in de Verhagen kant en daar was ik ongeveer zover als bij Sharon alleen kom ik andere namen en datums tegen, maar bij die van Sharon staat zelf mijn geboortedatum verkeerd :)

Oom Jan is geboren 25-05-1905 in Paramaribo en overleden op 21-01-1971 te Tomohon Celebes Indonesië. Weet je dat ook weer.

Groeten Marcel

Uitgeschreven lid - 28 jun 2020 - 14:17

Dank je, dat wist ik nog niet.

Heb ik jouw geboorte datum ook verkeerd, ik had die van Sharon overgenomen ;)

 

Groet,

Edwin

Edwin Verhagen - 28 jun 2020 - 14:26

Hallo Edwin, We hebben elkaar alweer een tijd niet gesproken, ik zal je weer eens mailen. Ik heb alle info niet zelf opgezocht hoor, maar heb door iemand anders een stamboom laten maken tegen betaling. Ik hoop dat het goed gaat met je. Liefs, Sharon

Sharon Verhagen-Rikken - 28 jun 2020 - 14:54


Hoi Edwin, voor mij moet je 05-02-1950 noteren dan klopt dat weer.

Groeten Marcel

Uitgeschreven lid - 28 jun 2020 - 15:40







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu