stamboomforum

Forum logoOnderzoek in de Antillen en Suriname » Geboorteregisters Saba


Profiel afbeelding

Hallo,

Ik ben op zoek naar de geboorteregisters van Saba. Ik zoek in de periode 1890-1940. Via Familysearch kan ik ze niet inzien en op Wiewaswie zijn ze nog niet openbaar of gepubliceerd. Ik vroeg mij af of ze nog via een andere weg in te zien zijn.

Met vriendelijke groet,

Stein Konings

Stein Konings

Het lijkt er inderdaad op dat de films slechts gedeeltelijk on-line staan. U kunt overwegen een bezoek te brengen aan een van de centra van FS na het maken van een afspraak. Tenzijl blijkt dat de film ook via een familycentrum niet ter inzage is op dit moment.

mvg-Ben

Ben Wegman

Dank voor de reactie. Een bezoek aan een familycenter zou betekenen dat ik naar de VS zou moeten. 

Dan had ik nog een vraag, ik ben op zoek naar een overlijden op Curacao tussen 1945 en 1955, maar van die jaren ontbreekt de klapper. Is die misschien ergens anders te vinden?

Stein Konings

"Een bezoek aan een familycenter zou betekenen dat ik naar de VS zou moeten"

Woont u daar in de buurt en niet in Nederland? Familycentra zijn op diverse plaatsen in hele veel landen.

Ben Wegman

Ik ben eerlijk gezegd niet bekend met de familycentra. Ik woon zelf in Nederland. Als ik hier die info ook zou kunnen bekijken zou dat een uitkomst zijn. 

Stein Konings

Ik heb het nog eens goed bekeken en de documenten die ik zoek staan op film en zijn dus alleen op locatie te bekijken, de films kunnen niet meer worden opgestuurd. 

Stein Konings

Er zijn diverse familycentra van de mormonen in Nederland waar u terecht kunt. O.m Amsterdam en Groningen.  Wel vooraf een afspraak maken. Men is slechts op bepaalde dagen/tijden geopend.Informeer dan ook of de film via hen wel beschikbaar is on-line.

https://www.familysearch.org/locations/centerlocator?c=netherlands

mvg-Ben

ps betreffende de klapper: geen idee. De oude links komen uit bij zoekakten en die site is helaas uit de lucht. Heb je al geprobeerd via de kranten een ongeveer overlijdensdatum te vinden? Dan kun je door de film van FS bladeren.

Ben Wegman

Dan had ik nog een vraag, ik ben op zoek naar een overlijden op Curacao tussen 1945 en 1955, maar van die jaren ontbreekt de klapper. Is die misschien ergens anders te vinden?

De overlijdens (incl akten) van Curacao 1945 - 1950 kun je hier vinden : https://www.nationaalarchief.cw/api/picturae/genealogie/persons/persons

Groeten,

Matthijs

Matthijs Vonder


Mag ik vragen, van welke familienaam op Saba u informatie nodig heeft?

Christel MonsantoPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!

Inloggen Registreer nu