stamboomforum

Forum logoDTB Zuid-Holland - districtklappers van www.gahetna.nl » bezoekerstellerProfiel afbeelding

Ik ben bezig met een update.

DTB Zuid-Holland - districtklappers van nationaalarchief.nl.

Dit sub-forum bevat deep links naar de districtklappers (op naam) op de Doop-, Trouw- en Begraafregisters van Zuid-Holland (1695-1812). Deze klappers zijn te vinden op de website van het Nationaal Archief: www.nationaalarchief.nl > Onderzoeken > Hulp bij uw onderzoek > Zoekhulpen > Zuid-Holland > Doop-, Trouw- en Begraafboeken van Zuid-Holland voor 1811 > Hoe zoek ik in Doop-, Trouw- en Begraafboeken (DTB boeken)?

Aanklikken van onderstaande links in dit sub-forum (District I t/m XVI) leidt in eerste instantie naar de alfabetische index op achternaam per periode van 20 jaar. Aanklikken van de achternamen geeft vervolgens rechtstreeks toegang tot de online-scans van de districtklappers op de Doop-, Trouw- en Begraafregisters. Op deze wijze kunnen de extra tussenstappen van www.nationaalarchief.nl worden omzeild.

Let op. In de districtklappers ontbreekt een aantal grote plaatsen, nl. Brielle, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen. Klik de plaatsnamen aan om naar de website van het betreffende archief te gaan.

Pauwel - 14 aug 2018 - 12:01 (laatst bijgewerkt 11 nov 2023 — 21:08 door auteur)Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu