stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in Noord- en Zuid-Amerika » Emigratie naar Canada in de periode 1963-1968/1970

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Is het mogelijk om te achterhalen wanneer, van waar, met welk vervoer (schip/vliegtuig), de bestemming, de vestigingsplaats, de staat (bijv. Alberta (AB), of British Columbia (BC) ) te achterhalen ? De persoonsgegevens zijn bekend, alsmede woonplaats voor de emigratie. 

Ik heb motieven, de invloed van de overheid, de kerk, sociaal maatschappelijke aspecten, familierelaties e.d. doorgenomen. Voor zover mogelijk gegevens proberen te vinden in AB en BC. Dit zonder succes. Ook kranten uit die tijd doorgenomen, zowel aan NL kant als de kant van Canada.

Zijn er mogelijkheden om dit te achterhalen?

Het betreft personen geboren rond 1940 en een kind geboren in 1963, geemigreerd rond 1963-1968/1970, die helaas overleden zijn.

Is dit uit te zoeken, zoeken in "oudere tijd" blijkt eenvoudiger :)

 

Tips, reacties welkom.

Wim

Wim Oomen

Heeft u via Fammilysearch gezoch, Ancestry.?

Elisabeth

Ik weet waar de personen overleden zijn. Ik weet niet hoe ze vanuit NL via Canada daar terecht zijn gekomen. Familysearch levert alleen emigraties van vroegere tijden. Recent overlijden niet. Wel begraafplaatsen e.d.

Wim Oomen

De informatie lijkt te recent te zijn. Ook Canadese sites geven maar info tot ca. 1950.

 

Zijn er geen kinderen/kleinkinderen die de gezochte informatie kunnen delen? Misschien te achterhalen via Facebook of andere Social Media?

Annemarie57


Annemarie,

Bedankt voor het meedenken.

=-=

knipperdeknip

detail gegevens weggehaald

=-=

Wim Oomen
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!