stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Noord- en Zuid-Amerika » USA 1928 tot heden


Profiel afbeelding

Ik ben door Pauwel, bekend op dit forum, op een ongelooflijke manier geholpen met info voor mijn stamboom gegevens, van personen uit de USA.

 

Enkele konden niet opgelost worden, misschien dat er iemand op het forum nog een andere invalshoek heeft, om achter de onderstaande ontbrekende gegevens te kunnen komen.

BVD, vr groet.

Minnie WILLIAMS, geboren 3 juni 1880 te Marion County, Indiana, dochter van Frank WILLIAMS en Kate SMITH.

  1. Wanneer en waar is Minnie overleden, moet ca 1928 zijn geweest.

Amanda (Mandy)ENGLAND, geboren 19 februari 1865 te Brownstown, Indiana, overleden 26 maart 1937 te Marion County, Indiana, dochter van Alexander ENGLAND en Sally.

  1. Wat is de meisjesnaam van haar moeder, …..

Irene  Lavern  GROSE, geboren 20 juni 1904 te Marion County, overleden 25 maart 1976 te Marion County, Indiana, dochter van William F GROSE en Ada HOPE.

  1. Wat is hier de 2e naam van William. 

James Paul (Joseph) HAAGSMA, geboren 29 juli 1912 te Indianapolis, Indiana, overleden 28 januari 1970 te Indianapolis, Indiana, trouwt ca. 1934 met Dorothy Mae WEAVER, geboren 20 april 1916 te Indianapolis, Indiana, overleden 1979

  1. Wat is hier de juiste trouwdatum en plaats.

Vicki Lynn LUDLOW, geboren tussen 1944 en 1948  te Indianapolis, Indiana, dochter van Clyde Harlan LUDLOW en Evelyn Louise CONDRY.

  1. Wat is haar juiste geboorte datum

Lesley K… SPEIDEL, geboren tussen 1962 en 1968(juiste datum is bekend) te Carmel, Indiana, dochter van Barton SPEIDEL en Anne.

  1. Wat is de 2e naam van Lesley, en wat is de meisjesnaam van haar moeder.

 

Arie Haagsma

Arie,

 

Het is niet de bedoeling om gegevens van nog levende personen op dit forum te plaatsen, dit geef dan weer aanleiding voor anderen om dit ook te doen.

Graag even je tekst aanpassen.

 

Gr.

Moderator

Everardus Rollema

Gaarne melding als het nog niet in orde is, moet mij wel aan de regels houden, sorry

Arie Haagsma

Zou je misschien ook alle missende echtgenoten erbij willen zetten omdat de vrouwen onder hun getrouwde naam geregistreerd zullen staan. Ik heb zo het vermoeden dat je weet wie dat zijn en dat zal onnodig zoekwerk vermijden.

Ozlady

met respect, staan vermeld in de discussie hieraan voorafgaand.

Arie Haagsma


We zijn nu ruim 2 jaar verder, is er mogelijk iemand op het forum die de trouwdatum zou kunnen achterhalen van: James Paul (Joseph) HAAGSMA, geboren 29 juli 1912 te Indianapolis, Indiana, overleden 28 januari 1970 te Indianapolis, Indiana, trouwt ca. 1934 met Dorothy Mae WEAVER, geboren 20 april 1916 te Indianapolis, Indiana, overleden 14 juli 1979 te te Indianapolis, Indiana. BVD en een fijne sinterklaas.

Arie HaagsmaPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu