stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Noord- en Zuid-Amerika » Minnie WILLIAMS overlijden ca 1928 in de USAProfiel afbeelding

Ik denk dat Doyle inderdaad de naam van de vorige echtgenoot van Ethel is. In Amerika is dat niet ongebruikelijk. 

Ik vind voor Abe Haagsma en Minnie Williams ook een huwelijksdatum van 11 februari 1912. Zie hier.

Ik weet weinig af van hoe huwelijken in Amerika precies geregistreerd worden, maar ik heb zelf meerdere familieleden die rond dezelfde tijd trouwden in Illinois. Ik heb van hun een marriage licence gevonden, zeg maar een vergunning om te mogen trouwen. Onderaan de marriage licence werd de trouwdatum vermeld (enkele dagen later dan de afgiftedatum van de marriage licence).

Misschien is er voor het huwelijk van Abe en Minnie wel een marriage licence zijn afgegeven, maar is het huwelijk niet doorgegaan. Dit wordt ook al in eerdere berichten uit 2018 gesuggereerd.

Johanna C. - 25 aug 2020 - 12:58 (laatst bijgewerkt 25 aug 2020 — 13:00 door auteur)

Ik zal een melding maken dat het huwelijk niet door gegaan is, mogelijk het gevolg dat zij er met de centen van Abe van door was gegaan. Maar is ook vreemd dat er op dezelfde trouwdatum een overlijden van haar vermeld staat. En de Minnie Williams 1848/1928 zal mogelijk een andere Minnie zijn, vreemd/vreemd/vreemd.

Arie Haagsma - 25 aug 2020 - 14:09


Deze Minnie behoort tot een andere Haagsma, gen 3,

Arie Haagsma - 27 aug 2020 - 12:22Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu