stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Noord- en Zuid-Amerika » huwelijk HREZCYK Irati, Paran? ??


Profiel afbeelding

Ben al een tijd niet op de site van family search Brasil geweest, schijnt nu veranderd te zijn !!!??? maar misschien dat 1 van de forumleden mij kan helpen.

Ben op zoek naar de trouwdatum en plaats van Gregório HREZCYK en Ana ?MEKAILUK?, hebben een dochter Estefana HREZCYK, geboren 20 januari 1932 te Irati, Paraná, overleden 13 juli 2011 te Mato Grosso. Die trouwt met Rodolfo Germano HAAGSMA, maar wanneer is ook ????? hun 1e kind is van 1957.

Arie Haagsma

Je moet tegenwoordig inloggen om de gegevens op FS te bekijken. Dit is zonder bijkomende kosten.

Als ik ga zoeken op Gregorio Hrezcyk krijg ik geen resultaten. Ook voor Ana geen treffers (ook niet zonder voornaam)

Bedet

Vorig jaar het overlijden van zoon Slauco Hreczyk, 78 jaar oud, landbouwer, geboren 16.2.1939 [link]

JP Ouweltjes

Het lijkt er op dat Hreczyk ook geschreven wordt als Rêcik. 

JP Ouweltjes

Met dank, zal de naam Rêcik als alternatief bij de gegevens zetten. En Bedet (met respect) voorheen kon je bv de deelstaat Paraná aanvinken, en dan de plaatsen, ook veranderd ??

Arie Haagsma

@ Arie, als ik bij "places" Parana intyp, krijg ik 36 results. (Ik zie geen regio-onderscheiding die je aan kunt vinken, sorry....) Ik weet niet of je dit bedoelt. Verder vind ik de site van familysearch erg onduidelijk. Ik ben dan ook zeer blij met zoekakten, maar daar heb jij helaas niets aan als je gegevens in Brazilië zoekt.

Ik zou als ik jou was, gewoon een account aanmaken en zelf snuffelen in alles wat er te vinden is. Gelukkig zijn hier geen kosten aan verbonden en is alles gratis toegankelijk.

Groetjes, Bedet

Bedet

Dat was voorheen wel makkelijker, enfin ga wel even snuffelen, bedankt.

Arie Haagsma

@ Arie,

Er is inderdaad het een en ander veranderd op de website van familysearch en ik ben het helemaal met je eens dat het voorheen gemakkelijker was.

Na een beetje zoeken en doorklikken heb ik wel de burgerlijke stand van Irati voor je gevonden. Zie hier voor de directe link.

Johanna C.

Met dank, is opgeslagen. Zo zoek ik mij ook een slag in de ronde naar meer gegevens over Laura Haagsma, geb 26/9/1923 te Fernandes Pinheiro/Paraná, dochter van Harmen(Germano) en Emma Paulina Westerberg. Mogelijk dat dit een andere topic moet worden, maar dat zal de moderator dan wel berichten.

Arie Haagsma

Fernandes Pinheiro: hier

Ozlady

Hier kom ik niet, sorry, toch bedankt.

Arie Haagsma

@ Arie,

Wat bedoel je? Via de link van Ozlady kom je toch bij de films van het district dat je wilde? En dan kun je toch bladeren?Of begrijp ik het verkeerd?

mvg-Ben

Ben Wegman

@Arie,

Voor Fernandes Pinheiro zie hier. Ik ben daar gekomen via deze pagina. Zie hier

Johanna C.


Juichend

Arie HaagsmaPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu