stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Noord- en Zuid-Amerika » op zoek naar kinderen hoogerwerf


Profiel afbeelding

neeltje adriana jakoba rietdijk geb.rotterdam7-3-1892 overleden in canada waterloo is geemigreerd in 1955 met ss rijndam wie kan mij helpen om meer gegevens over haar en twee dochters neeltje jakoba geb. amsterdam op 6-12-1916 en wilhelmina margaretha geb.4-1-1919 amsterdam iemand idee waar ik eventueel moet zoeken.de dochters hebben de achternaam hoogerwerf.

j v beek

Netjes hoor, 6 maand geleden is er nooit gereageerd op de moeite die er gedaan was voor dezelfde vraag en nu moeten we er nog eens tijd aan verspillen? I don't think so ...!!!!

https://www.stamboomforum.nl/subfora/224/2/62523/0/neeltje_adriana_jacoba_rietdijk_geb731892_overl1931983_wateloo_canada

Ozlady

@ Sylvia,

Wat goed dat jij je dat nog wist te herinneren!

mvg-Ben

Ben Wegman

@ J v Beek :
Zie allereerst zonder uw reacties deze antwoorden, https://www.stamboomforum.nl/subfora/224/2/62523/0/neeltje_adriana_jacoba_rietdijk_geb731892_overl1931983_wateloo_canada

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Misschien een idee om verder te zoeken "Find your family."
bijv. https://www.familysearch.org/
Zie ook deze pagina, https://www.familysearch.org/site-map
Voor meer hulp, contact, https://www.familysearch.org/ask/help
of zoeken via myheritage.nl, https://www.myheritage.nl/stamboom
Zie ook actueel, DNA profielen van leden op de site myheritage.nl -> https://stories.myheritage.com/
https://blog.myheritage.nl/2017/05/5-redenen-waarom-de-myheritage-dna-test-een-perfect-cadeau-voor-moederdag-is/
Centraal Bureau voor Genealogie (CBG) https://cbg.nl/kennis/themas/emigratie/
Website incl. CBG familieberichten, https://www.wiewaswie.nl/
Website met kranten (ook in het buitenland) https://www.delpher.nl/
CBG , incl. Tarieven, https://cbg.nl/diensten/onderzoek-voor-media/
CBG - links naar o.a. website, https://www.nporadio5.nl/adresonbekend/
= = = = = = = = = = = = = = = =

Marianne Christina

Namen van de dochters genoemd in de vraag zijn niet volledig. Beiden hebben 3 voornamen. Ook nu weer niet correct gespelde naam van de moeder Riedijk.

mvg-Ben

Ben Wegman

J v Beek, en graag ook rekening houden met privacy bij geboortes na 1917. Zo te zien zou een dankwoord voor het gedane werk wel op prijs worden gesteld.

Yolanda Lippens

ik vind het geweldig dat de computers deskundigen zoveel kommentaar hebben in plaats van elkaar te helpen j van beek

j v beek

Hartelijk dank voor uw opbouwende reactie. Ik zal er rekening mee houden.

mvg-Ben.

Ben Wegman

En u komt bij mij in het Grote Zwarte Boek.

G.Karssenberg

ik zou niet weten wat u voor mij betekent heb voor het uitzoeken van een naam ik kom hier alleen op omdat het mij is aangeraden maar even goed bedankt gegevens van deze naam bezit ik al 35 jaar.

j v beek

U kunt wel vinden dat u onvoldoende geholpen bent maar er zijn bij uw vorige vraag betreffende de moeder van de kinderen Hoogerwerf toch aardig wat relevante bijdrages geleverd (overigens zonder enige reactie van uw kant):

https://www.stamboomforum.nl/subfora/224/2/62523/0/neeltje_adriana_jacoba_rietdijk_geb731892_overl1931983_wateloo_canada 

Ik laat het hierbij.

mvg-Ben

Ben Wegman

ik ben 79 jaar kan de computer alleen aan en uit zetten de gegevens die ik heb zijn uit archief gehaald het hele stamboom gedoe jaren in de kast laten rijpen en door iemand die zij  als je daar een vraag stelt en ze weten het ook krijg je antwoord er zal door jullie hints gegeven zijn maar ik kan daar niets mee ik dacht marietje  is getr. in  maar dat is een andere tijd en sorry als ik jullie beledigd heb.

j v beek

Het is beslist niet noodzakelijk om hele erg computervaardig te zijn. U kunt niet alles weten en vele stamboomforumleden hebben echt geduld en zijn ook bereid tijd in vragen van anderen te beantwoorden. Ook in uw geval. 

Ga eens terug naar uw eerder gestelde vraag. Gewoon dus klikken op deze zin: https://www.stamboomforum.nl/subfora/224/2/62523/0/neeltje_adriana_jacoba_rietdijk_geb731892_overl1931983_wateloo_canada

U hebt daar diverse antwoorden en aanwijzingen gekregen op uw vraag maar enige reactie van uw kant ontbreekt. Als u de gegeven antwoorden niet begrijpt laat het daar dan even weten, dan kan men u verder helpen. Lees a.u.b. de gegeven antwoorden eens goed door en klik op alle rode regels om op de pagina's te komen waar de antwoorden gevonden zijn. 

Waarom een beetje ergernis bij mij? Omdat er zoekakties meer dan een half jaar geleden voor u zijn uitgevoerd en dat u na een half jaar met min of meer dezelfde vraag komt (alsof u de antwoorden niet hebt gelezen) en met dezelfde spelfout (Rietdijk). 

Succes bij het verdere onderzoek.

mvg-Ben

Ben Wegman

hallo ben 

Dit bericht stuur ik op mijn computer een oude lap top met windows 7 weer eenstoring gehad met het wachtwoord om hier in te loggen nu zag ik op de

computer van mijn vrouw dat u had gereageerd had op de vraag die ik had gedaan.exuses daarvoor maar ik heb uw bericht niet ontvangen  

dus nu ben ik weer ingelogd en kan u antwoorden sorry voor dit gedoe.

j v beek


U hoeft niet bij stamboomforum ingelogd te zijn om een prive mail van mij te ontvangen of mijn antwoord op uw prive mail te beantwoorden. Mijn bericht was van 25-11-2018 naar u gestuurd als antwoord op een vraag buiten het forum om door u gesteld. 

Aangezien u schrijft dat u dat antwoord niet hebt ontvangen zal ik dit hier alsnog plaatsen:

Ik ben niet goed op de hoogte met het zoeken in Canada. Als de betreffende dochter in Canada is blijven wonen dan wordt het lastig. Is zij in Nederland gaan wonen later dan kunt u een persoonskaart van haar aanvragen.

Ik denk wel dat u op een verkeerd spoor zit. Lees de volgende advertentie eens betreffende het overlijden van de oma van Wilhelmina Margaretha. Overlijden moeder Riedijk 1960

U ziet daar haar moeder, zijzelf en haar man en haar kinderen en haar zuster met haar man en kinderen. Ik kan niet zien of daar kinderen geboren voor het huwelijk bijzitten. Maar het lijkt mij niet.

Overigens schrijft u nog steeds Rietdijk, terwijl daar door verschillende forumleden op gewezen is dat dat niet correct is. Nauwkeurigheid is een absolute noodzaak bij genealogisch onderzoek.

Mvg-Ben

Ben WegmanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu