stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Noord- en Zuid-Amerika » Huwelijksdatum Anton C de Winter in Chicago


Profiel afbeelding

Ik zoek ook de huwelijksakte van mijn oom Anton C de Winter. Hij is geboren op 12-1924 als zoon van Jacob Lourens de Winter en Antonia Carolina Oomen. Beide overleden. Jacob Lourens de Winter op 02-01-1963 en Antonia Carolina Oomen op 10-02-1978  In de overlijdensakte staat als vader Cornelius de Winter deze vader in niet zijn vader maar grootvader.  Ik heb al in FS gekeken naar de huwelijksdatum maar deze niet gevonden. Hij is overleden op 24-04-1977 te Chicago

Marianne Knol

Zie burgerlijke stand aktes en bevolkingsregister van Rotterdam voor deze familienamen.

Macy Deden

@Marianne,

Die tweede vrouw schijnt nog te leven en dus gelden de privacy regels van dit forum ...!!!

"Houd rekening met de privacyregels. U mag geen persoonlijke informatie in uw bericht plaatsen van mensen die nog leven c.q. in leven kunnen zijn. Als u niet zeker weet dat iemand is overleden, mag u niet zijn naam, geboortedatum, enz. vermelden."

 

Sylvia

Ozlady

Antonius Cornelis de Winter was geen Goudsmid maar Manerger van een Hotel. Toen hij nog in Nederland woonde was hij  Manerger van het Hilton hotel. De gezinskaart van mijn moeder haar ouders heb ik uitgeprint. Het gaat mij nu om het tweede huwelijk van mijn oom Anton met Pattie Kanavoutsis. Zij is Griekse van geboorte. De overlijdendatum van mijn oom heb ik ook. Ik zal bij het Stadsarchief Rotterdam proberen of ik de huwelijksdatum van mijn oom kan vragen. Ik weet dat het moeilijk zou zijn om het eerste huwelijk van mijn oom te pakken kan krijgen.

Ik kan er bij zeggen dat mijn oom 61 jaar geleden naar Amerika geëmigreerd is en daar op 24-04-1977 is overleden.

Marianne Knol

Mijn oom Anton ligt begraven op All Saint Semetery in Des Plaines .

Marianne Knol

@Marianne,

Zie (ook) het bericht van Ozlady 4.46 uur.

Graag Uw bericht zo aanpassen dat de privacy niet in het gedrang komt.
Met het vakje "bewerk" in Uw eerste bericht kunt U Uw titel en bericht aanpassen.

Eventuele reacties (t.a.v. de privacy) rechtstreeks aan de poster.

Gr.
Everardus

Everardus Rollema

Beste Marianne, je mag wegens de Privacywet geen persoonsgegevens vermelden van nog levende personen, voor zover het niet bewezen is dat deze overleden zijn. Daarom heb ik je tekst moeten aanpassen, en helaas grotendeels moeten verwijderen.

Misschien kan je in contact komen met nog levende neven of nichten die je meer informatie kunnen verstrekken. Daarvoor wil ik je verwijzen naar de Sociale Media.

Yolanda Lippens

Op de website van het Stadsarchief Rotterdam vind ik dat vader Jacob Lourens de Winter op 2 januari 1963 in Rotterdam is overleden. Je zou bij het CBG zijn persoonskaart aan kunnen vragen. Als het goed is staan de kinderen van J.L. de Winter en A.C. Oomen op de achterkant van zijn persoonskaart vermeld.
Vaak wordt bij de gegevens van de kinderen ook een huwelijksdatum en de naam van de partner vermeld. Misschien kan je op die manier achter de huwelijksdatum van het eerste huwelijk van je oom komen.

Zie hier voor informatie over het aanvragen van persoonskaarten en persoonslijsten.

Overigens vind ik op de website van het Stadsarchief Rotterdam ook nog dat de volledige naam van je oom Antonius Cornelis Adrianus was.

Johanna C.

En zoals ik al eerder vermeldde, volgens mij leeft die tweede vrouw nog. Ik heb een mogelijk adres, maar zeer waarschijnlijk zal contact in 't Engels moeten plaatsvinden.

Ozlady

Mijn Oom Antonius Cornelis de Winter is overleden op 24-04-1977 te Chicago en zijn eerste echtgenote Catharina Maria is overleden in 1986. Of zijn tweede echtgenote nog leeft dat weet ik niet. Het enige dat ik wil weten is wanneer mijn oom met is getrouwd en wel in Chicago. Toen mijn oom overleed was hij 52 jaar. Hij is op 27-04-1977 op de begraafplaats All Saint Semetery begraven. Zijn overlijdensdatum heb ik in FS gevonden.

* Ik heb de naam van de 2e echtgenote moeten verwijderen omdat zij nog kan leven, en hierbij wordt vermeld als 'echtgenote van'. We willen extra voorzichtig zijn....

Marianne Knol

@ Marianne Knol, Privacy wetgeving bestaat ook in de USA, zie bijvoorbeeld website familysearch.org

Macy Deden

@Johanna Dat mijn oom voluit Antonius Cornelis Adrianus heet dat wist ik. Nadat hij naar Amerika geëmigreerd is heeft hij de naam Adrianus laten vallen. In zijn overlijdensakte in FS staat alleen de C achter zijn naam.

Marianne Knol

In de overlijdensakte van mijn oom staat de naam van zijn tweede vrouw voluit zowel met haar meisjesnaam als onder de Winter. Dat staat in FamilySaers. Daar had ik de naam van mijn oom zijn tweede echtgenote gevonden.

Marianne Knol

@Ozlady als het een adres in Mount Prospect is heb ik dat adres ook maar daar woont de tweede echtgenote van mijn oom niet meer. Dat huis is verkocht. Volgen mij woont de tweede echtgenote van mijn oom Anton in New York maar zeker weet ik dat niet. Wat ik wel weet is dat haar oudste dochter in New York woont. De dochters van mijn oom zijn tweede echtgenote zijn, zijn stiefdochters.

Marianne Knol


@Jolanda Lippens waarom mag ik de geboortedatum van mijn oom Anton C De Winter niet in het bericht zetten? Hij is in april 1977 overleden.

Marianne KnolPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu