stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Noord- en Zuid-Amerika » Huwelijksdatum Anton C de Winter in Chicago


Profiel afbeelding
[e-mailadres verborgen] dan zet ik er wel als huwelijksdatum tussen 1965 en 1972 daar mijn oom met zijn echtgenote en 3 stiefdochters in 1973 naar Nederland kwam. In 1974 ben ik zelf met mijn ouders en broers en zus nog bij hun in Mount Prospect geweest

Marianne Knol

Hallo Marianne Knol, Omdat u al zoveel hebt in de computer, is genealogieonline.nl geen idee? Niet wachten tot u nog meer hebt gevonden?

Macy Deden

[e-mailadres verborgen] .Deden-Kazenbroot van de enige die nog in leven is van de generatie voor mij is alleen nog mijn moeder van 90. De rest leeft niet meer.

Marianne Knol

[e-mailadres verborgen] .Deden-Kazenbroot Ik heb al iets van 200 mensen in aldfear staan waaronder mijn grootouders

Marianne Knol

[e-mailadres verborgen] .Deden-Kazenbroot ik heb alle huwelijksdatums van mijn naaste familie de enige datum die nog ontbreekt is de huwelijksdatum van mijn oom Anton

Marianne Knol

Van welk forum is Aldfear eigenlijk

Marianne Knol

@ Marianne Knol, Misschien dat u het nu wel gaat publiceren via internet, zonder wie nog in leven is in de openbare stamboom.
Het is mij niet duidelijk of uw familieleden waarover u publiceert, wel toestemming hebben gegeven om over hun in bijv. stamboomforum te schrijven. Om die reden kan ik daar helaas niet op reageren. Het lijkt me ook niet van belang voor de vraag bij dit onderwerp dus wat overbodig is vanwege privacy niets over schrijven ook al is het nog zo goed bedoeld, om anderen te beschermen zodat het allemaal niet wordt verwijderd. Omdat ik geen Aldfaer gebruik, geen idee. Zoek via zoekmachine google en tik dan het woord Aldfaer = welbekend omdat die ook een forum hebben, veronderstel dat het in ieder geval wel technische vragen zijn. De antwoorden zijn dan ook technisch. Fijn dat u wel het stamboomforum.nl hebt gevonden en nu nog wel gebruikt voor genealogische vragen; helaas weet ik niet alles over windows computers, ik tik alles op een "mac" computer, gebruik Reunion, geen Aldfaer. Heeft u verder nog vragen over dit onderwerp? Ik dacht van niet eigenlijk, om het af te sluiten is u inmiddels al bekend. Op welke pagina stamboomforum wordt vervolgd?

Macy Deden

[e-mailadres verborgen] de levende personen worden dor aldfear niet gepubliceerd en bij bepaalde personen vink ik niet publiceren aan. Zoals bij mijn jongste broer en de jongste zoon van mijn zus

Marianne Knol

Dat heeft met bepaalde exen te maken

Marianne Knol

De oudere generatie ouders ook beschermd niet over publiceren (dat is inclusief leeftijd 90 jaren oud).
Per land is het verschillend, bijv. Duitsland geboorteaktes privacy tot leeftijd 110 jaren oud.

Macy Deden

Het enige wat ik in aldfaer zet zijn geboortedata huwelijksdata en overlijdensdata. En van de levende personen word het pas na hun overlijden geplaatst.

Marianne Knol

Even een andere vraag. Voor ik met de stamboom van mijn grootouders begon google de ik op de naam van mijn moeder haar moeder en kwam op de stamboom van de familie Knol uit. En wat ik zag was dat het gezin van mijn ouders er met al onze namen en geboortedatum in zijn stamboom staan inclucief de beroepen van mijn ouders.

Marianne Knol

Allemaal snel te vinden via google in ieder geval. Er zijn nog meer zoekmachines zoals bing en duckduckgo.
Hoe verder voor de vraag over dit onderwerp, familienaam de Winter. Alvast tot schrijfs.

Macy Deden

Ja maar mijn vader leeft niet meer en mijn moeder is nog de enige die leeft. Zowel van de familie Knol als van de familie de Winter zijn iedereen die boven mij  zit overleden. Alleen van de familie Oomen zijn er nog 10 personen in leven. En van de familie de Winter komen er op een na alles na mij.

Marianne Knol


Voor de vraag bij dit onderwerp Huwelijksdatum Anton C de Winter in Chicago, dat is dus eigenlijk ongeveer bekend. Dan zou het best mogelijk vermeld kunnen zijn in een krant van Chicago, zoals in Nederland, of niet soms?
Van mijn familie in de USA is zelfs een uitgebreide reportage gemaakt, foto's van het bruidspaar, alles over bruidegom en bruid, in de krant van een kleinere plaats dan Chicago.

Het volgende is ook nog mogelijk, de tweede partner/vrouw van A.C.de Winter, kan daarna wel of niet zijn hertrouwd. Zijn er geen andere familieleden om dat te vragen, zoals op de rouwkaarten vermeld? In ieder geval zou het tweede huwelijk in Chicago toch wel in de krant zijn gepubliceerd? Zijn achternaam komt minder voor dan die van zijn tweede partner/vrouw. Er zijn misschien verenigingen met/van Nederlanders in Chicago? Soms met eigen kranten/bladen voor emigranten, in ieder geval vroeger wel maar tegenwoordig, geen idee. In Australia wordt kennelijk wel Sinterklaasavond gevierd, voor kinderen op 5 december.

Macy DedenPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu