stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Europa » Overlijdensdocument van Albertus Meijerink Engeland gevraagd

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Dag,

Is er iemand die kan inloggen op één van de betaalde genealogie websites in Engeland?
Deze hebben allemaal een record van Albertus Meijerink, waar ik heel graag een kopie van zou willen.

Echter rond de 10-20 euro betalen voor 1 record lijkt me onnodig wanneer iemand mij misschien kan helpen.

Meer informatie:

Hij is overleden in 1981 te Hillingdon, Middlesex, England.
England & Wales Deaths 1837-2007 volume 13 bladzijde 0936

Robert Mencke

Waarschijnlijk al bekend, maar ik vind zijn overlijden ook op de website van familysearch. Zie hier. De gegevens die je op de Britse betaalsites kunt inzien, zijn waarschijnlijk hetzelfde.

Je kunt op de website van het GRO (General Register Office) voor 9,25 pond een kopie van de overlijdensakte aanvragen. Zie hier voor meer informatie.

Britse geboorte-, huwelijks- en overlijdensakten kan je niet in een archief inzien en zijn ook niet online beschikbaar. Je kunt ze alleen schriftelijk opvragen bij het GRO.

Johanna C.

Dank u wel, ja de gegevens zijn mij bekend. Ik dacht dat de betaalde websites een kopie hadden van deze overlijdensakte, en deze is in te zien voor betalende leden. Ik wist niet dat dit niet mogelijk was, omdat al deze betalende sites aangeven een foto/kopie van het document te hebben. Als het niet anders kan ga ik een kopie aanvragen bij het GRO. Nogmaals bedankt voor de tip.

Robert Mencke

Ik heb even voor je op de website van Ancestry gezocht (ik heb geen abonnement). Daar vind ik Albert Meijerink ook en ook daar wordt verwezen naar de index op de overlijdens, net als op de website van familysearch. Het document dat eraan gekoppeld is, is niet de overlijdensakte maar de desbetreffende bladzijde van de index. Ik herken het van onderzoek dat ik eerder in Engeland en Wales gedaan heb. De gegevens uit de index heb je nodig om bij het GRO de daadwerkelijke overlijdensakte op te vragen. 

Johanna C.


Bedankt voor de toelichting en uw snelle reactie. Nu is het mij duidelijk. Ik ga hier achteraan!

Robert MenckePlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!