stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Europa » ik ben op zoek naar mijn opa.


Profiel afbeelding

hallo allemaal , ik ben op zoek naar mijn opa alleen heb ik vrij weinig informatie.. hij heet theo verschoor en heeft in je jaren 60 in de dordtse band de zipps gespeeld, mogelijk bevind hij zich in België..

Ik heb geen geboorte datum omdat mijn oma en moeder beide helaas zijn overleden mijn vraag was weet iemand of het voor mij mogelijk is om de geboorte akte van mijn moeder op te vragen of de huwelijks akte van mijn opa en oma ?

of heeft iemand tips hoe ik het beste kan zoeken

bedankt voor uw reactie ,

 

met vriendelijke groet, 

Naomi Verschoor 

Naomi verschoor

De geboorteakte van je moeder? Je hebt ongetwijfeld haar volledige namen en haar overlijdensdatum. Met die gegevens zou je een persoonskaart kunnen opvragen bij het CBG. https://cbg.nl/diensten/uittreksels-pkpl/  Dat is echter niet geheel gratis. Op die kaart staat naar haar geboortedatum en plaats ook de namen van haar ouders en haar evt huwelijkspartner en huwelijksdatum en huwelijksplaats.

Als je wel gegevens hebt van jouw oma kun je ook van haar gegevens opvragen.

Je kunt ook een afschrift van de geboorteakte van jouw moeder aanvragen in de gemeente waar zij geboren is. Wel met een bewijs dat zij is overleden. Hieraan zijn ook kosten verbonden.

mvg-Ben

ps krantenberichtje over hem en de band uit 1968.

Ben Wegman

Als je dat doet, een kaart van je oma én van je moeder, doe het dan tegelijkertijd. Ze hanteren een minimumheffing, meer tegelijk is dan voordeliger.

Petra


harstikke bedankt voor jullie reactie, deze informatie heb ik zeker !

hier kom ik een heel stuk veder mee

Naomi verschoorPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu