stamboomforum

Forum logoFamilie Archivaris » Familie-archief


Profiel afbeelding

L.S.

Sinds een maand hebben wij een familie-archief waar stamboomonderzoekers met Amelander roots lid van kunnen worden. Het doel van dit familiearchief is onderzoek naar de Amelander geschiedenis en genealogie te bevorderen. Er komen in het archief foto’s, nieuws, familieverhalen en genealogische gegevens te staan. Door te registreren is het mogelijk om aan dit familiearchief deel te nemen en met andere onderzoekers in contact te komen. Het familiearchief is een besloten digitale ruimte. Dit betekent dat het archief alleen voor geregistreerde deelnemers toegankelijk is.

Een deelnemer kan op foto’s en verhalen reageren maar zelf ook foto’s en verhalen plaatsen. Daarnaast is het mogelijk vragen over een genealogisch onderzoek e.d. te plaatsen waar andere deelnemers op kunnen reageren. Verder plaatsen wij regelmatig berichten met handige links en tips!
 
Met ca. 30 portretfoto’s en een groeiend aantal deelnemers is met het archief een begin gemaakt. Uiteindelijk hopen we zo een bijdrage aan de deelnemers hun onderzoeken te mogen leveren.

Amelander HistoriePlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu