stamboomforum

Forum logoFora » Genealogische sites en publicaties » Het waargebeurde verhaal van Paul van Beek

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

MIJN BOEK IS UIT !!
Het is het waargebeurde verhaal van Paul van Beek, mijn vader, en het onderzoek naar zijn verleden.
Na lange jaren van zwijgen heeft hij besloten om zijn verhaal te vertellen. Het is zijn levensverhaal geworden. Paul behoort tot een zwijgende generatie, een generatie die de oorlog achter zich wil laten en probeert een nieuw leven op te bouwen. Het is het verhaal van een doodgewone jongen, die nét als zo velen, opgroeide in een tijd van crisis en oorlog en zich daardoor op zijn eigen, eigenwijze, wijze heen heeft proberen te slaan. Hij vertelt over de verantwoording die hij voor zijn moeder voelde, de verantwoording die hij op zich nam en daardoor op een slinkse wijze terecht kwam bij de NSKK. Die ervaringen opgedaan in de NSKK jaren, zijn onderduiken, zijn kampverleden en niet te vergeten zijn detentie na de oorlog, heeft hij voor altijd met zich meegedragen. Hebben zijn verdere leven beïnvloed. Hij kon niet eerder over zijn verleden praten, daar waren zijn herinneringen te moeilijk voor. Nu, in zijn nadagen, heeft hij dit zwijgen doorbroken en verteld hij zijn levensverhaal. Zijn hele levensverhaal, vanaf zijn eerste herinneringen tot aan de dag van vandaag.
Dit boek is direct te bestellen via de webwinkel van Kirjaboek (https://www.kirjaboek.nl/proddetail.asp?prod=boek_3219) en kost in paperback uitgave € 22,00 Bestellen via de reguliere boekhandel kan natuurlijk ook: ISBN 978-94-6008-240-5

marianne van beek


Jan Clavaux
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!