stamboomforum

Forum logoHelpdesk » aanknopingspunten opgelostProfiel afbeelding

Al jarenlang werk ik maandelijks zo'n 150 aanknopingspunten af voor mijn publicatie Stamboom Verkade-van Zantvliet. Vandaag krijg ik opeens de melding "u heeft 0 aanknopingspunten bekeken, 4.082 aanknopingspunten heeft u nog niet bekeken". Hier is kennelijk iets fout gegaan en zijn alle eerder geaccepteerde aanknopingspunten gewist.

Ik zou het bijzonder op prijs stellen als deze gereset kunnen worden; 4.082 aanknopingspunten doorlopen is minstens 70 uur werk.

M.vr.gr.
Jan Verkade

Jan Verkade - 4 mei 2019 - 15:54 (laatst bijgewerkt 20 aug 2019 — 13:48 door moderator)

Hi Jan, volgens mij staat dit al op Bob's lijstje, maar goed dat je het nog even aangeeft. Hij gaat er snel naar kijken.

Yolanda Lippens - 4 mei 2019 - 16:05

Hi Jan, Bob heeft er naar gekeken maar kan nog geen oorzaak vinden.

Aankomend weekend komt er weer een nieuwe 'run' van aanknopingspunten, en hij zal jouw publicatie in de gaten houden. Ik heb je mail ook naar hem doorgestuurd, hij zal je rechtstreeks terugmailen zodra hij wat weet.

Groetjes!

Yolanda Lippens - 28 mei 2019 - 15:20

Hallo Yolanda,

Mooi dat Bob hierop gaat letten. Maar dat brengt mijn duizenden verdwenen aanknopingspunten in 2 verschillende publicaties niet terug.

Het is weinig zinvol om nog moeite te investeren in het zorgvuldig beoordelen van mogelijke aanknopingspunten, als de resultaten daarvan plotseling ook weer zoek raken. Dus ik wil ook graag dat mijn gegevens worden teruggezet naar de stand van vóór het zoekraken.

 

Met vriendelijke groet,
Jan Verkade.

Jan Verkade - 29 mei 2019 - 08:13


Hi Jan, goed punt. Mocht het na dit weekend bij jou nog niet automatisch zijn gecorrigeerd dan zal Bob de oude versie terugzetten. We hebben jouw situatie uitgebreid besproken, dus je staat midden op z'n radar. Het komt goed.

Yolanda Lippens - 29 mei 2019 - 10:02De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu