stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Ten Bruggencatenummer [opgelost]


Profiel afbeelding

Reinoud,
Misschien te simpel van me gedacht, maar heb je al eens geprobeerd door  Ten Bruggencatenummer 01882  op een volgende regel te plaatsen ?

molenaar
Ten Bruggencatenummer 01882

Willem H. - 29 jul 2020 — 18:34

Hallo Willem,

Nog niet aan gedacht en ook niet in de gelegenheid om het snel uit te voeren.
Maar mij staat bij dat bij het genereren van een gedcom alle opmaak en line feeds etc er uit gehaald worden en je een regel van maximaal 246 tekens overhoudt. Dan verwacht ik er eigenlijk niet veel van.

Of heb ik het wat betreft de gedcom fout?
Waarom hebben wij deze discussie, een moderator of Bob zullen toch kunnen vertellen wat er in de verschillende omstandigheden aan de hand is?
Ik doe mijn best om Genealogie Online zo aantrekkelijk mogelijk te houden door mijn gegevens zo goed mogelijk aan te leveren, een beetje hulp zou dan fijn zijn.

Reinoud van Wijk - 29 jul 2020 — 22:01

Zucht, ja, daar komt het eigenlijk wel op neer - maar met veel meer woorden, zie afbeeeldingen

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Joop van Dommelen - 30 jul 2020 — 00:26

Beste heer van Wijk,

De Servicedesk is de afgelopen maanden onbemand geweest, maar inmiddels pakken we de draad weer op en zijn er ook wat structurele technische problemen opgelost.

Is uw probleem nog aanwezig? Kunt u het nog eens proberen?

Yolanda Lippens - 28 okt 2020 — 18:41

Beste Yolanda,

helaas bestaat het probleem nog steeds.
Misschien bestaat er een exact format wat gebruikt kan worden wat werkt. Ik heb mijn best gedaan om de "Ten Bruggecatenummers" er bij te zoeken en dan is het jammer als GO deze niet herkent. Voor alle zekerheid ik gebruik nog TMG waar deze gegevens in een memoveld bij de tag beroep worden ingevuld.

Vriendelijke groet,

Reinoud van Wijk - 29 okt 2020 — 09:59

We zijn dit probleem niet vergeten, op de achtergrond zijn we er nog mee bezig.

Yolanda Lippens - 2 dec 2020 — 13:40

Reinoud,

Genealogie Online zoekt in principe in notitievelden naar de Ten Bruggencatenummers. In uw geval stonden ze in het beroep veld, daar keek Genealogie Online, nu wel. Dus bijv. op https://www.genealogieonline.nl/stambos-van-wijk-soomers/I2006.php ziet u een link naar de molen.

Wel blijft het advies om de Ten Bruggencatenummers in het notitieveld bij het beroep (of bij de persoon) te vermelden. Nu staat er als beroep in uw gegevens bij bovengenoemde persoon: "molenaar; Ten Bruggencatenummer 01882" en dat is natuurlijk niet correct, het beroep is molenaar.

Bob Coret - 2 dec 2020 — 15:06


Beste Bob,

Dankjewel, het wordt nu mooi vermeld bij de betreffende persoon.

Op de algemene beheer pagina van Genealogie Online wordt keurig vermeld dat bij 16 personen molenaar staat en dat ik dat zou kunnen onderzoeken, op de detail pagina "Molenaars" is de lijst nu helemaal leeg. Ze zouden daar toch vermeld moeten zijn?

Om op het advies terug te komen, ik gebruik The Master Genealogist en voor de tag beroep kan ik data en plaatsen invullen maar geen apart veld "beroep", het memoveld moet gebruikt worden om het beroep en andere zaken in te vullen. Niet alle programma hebben blijkbaar een beroep en memoveld. Ik moet het "molenaar" en het "Ten Bruggencatenummer" dus wel bij elkaar zetten.

Reinoud van Wijk - 3 dec 2020 — 09:38Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu