stamboomforum

Forum logoHelpdesk » registratie opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Stamboom Forum (via Firefox browser)

Weet niet of ik met mijn vraag goed zit, maar ik waag het er op.
Ik maak al langere tijd gebruik van Open Archieven ca (***@casema.nl). Dat werkt(e) allemaal naar wens. Kreeg verwijzingen naar bijv. de huwelijksakte van ouders oid. Er was echter één vervelend probleem en wel dat de nieuwsbrief Stamboomforum telkens werd gezien als spam. Lukte niet dat aan te passen (Thunderbird). Dacht dat te kunnen oplossen door mijn e-mailadres aan te passen. Toen ging het echt helemaal mis. Kreeg allerlei meldingen, maar kwam niet verder. Uiteindelijk gekozen voor een nieuwe registratie onder een ander mailadres (***@gmail.com). Dat werkt, maar mis nu wel de verwijzingen naar de gerelateerde aktes.

Mijn vraag is voor de hand liggend. Kan dit op de een of andere manier worden opgelost en zo ja, hoe. Heb zelf gedacht aan het geheel verwijderen van de eerste registratie, ?????
Kan het niet dan weet ik waar ik aan toe ben.

Hoor graag van u via één van de mailadressen.
vriendelijke groet,
Herman Franken

 

Moderatie: email adressen geanonimiseerd

Herman Franken - 8 dec 2020 - 10:01 (laatst bijgewerkt 16 dec 2020 — 14:59 door moderator)

Beantwoord via mail.

Bob Coret - 16 dec 2020 - 15:02


Dag Herman, Ik hoop dat je wel mail kunt ontvangen nu. Ik heb ook een familie Smit uit de omgeving Stadskanaal die ik in mijn familie onderzoek heb. Het zijn de voorouders van Jenne Smit, oud prof voetballer. Zit dat ook in jouw familie smit?.

Groeten van,

Ed Agter

Ed Agter - 1 jun 2021 - 19:23







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu