stamboomforum

Forum logoHelpdesk » inloggen plus


Profiel afbeelding

Betreft Anders (via Chrome browser) op adres plus abonnement

hallo,

ik ben geabonneerd op plus - weet niet hoe in te loggen. het zoeken op de openbare site is nul.wat is er allemaal aan de ahnd met de verder geweldige site? 

Coos van Spijk

Beste Coos,

Je hebt een abonnement op het Stamboom Forum (02-07-2020 - 02-07-2021).

Wat bedoelt u met 'zoeken op de openbare site'? Bedoelt u www.openarch.nl? Dat is een apart abonnement https://www.stamboomforum.nl/abonnement/

Yolanda Lippens

Hallo Yolanda,

Het werkt nu weer, bedankt! Geneaonline is beter dan wiewaswie door meer info en vriendelijkheid: ingenieus! Maar ik mis een soort control paneel, waar je inlogt en gelijk naar je plusabonnement gaat. 

Als plusser heb ik recht op inzicht in zoekmonitor - ik krijg de mails wel maar dan heb ik ineens geen rechten omdat ik geen plusabonnement zou hebben. Als ik mijn GED instuur, krijg ik reclame om toch maar een plusabonnement te nemen. 

Als je naar de pagina gaat voor de niet-abonnees, zoekt het wel maar geeft steeds 0 op request. 

Nogmaals bedankt voor je reactie!

Coos van Spijk


Ik ben blij dat u blij bent! Dat u de melding krijgt bij het uploaden van uw gedcom is logisch, want u heeft daar geen abonnement op. Die heeft u overigens in 2019 wel gehad.

  • Open Archieven (25-11-2016 - 01-07-2019)
  • Stamboom Forum (01-07-2019 - 01-07-2020)
  • Stamboom Forum (02-07-2020 - 02-07-2021)

Ik vind het alleen nog wel vreemd dat u 0 resultaten krijgt. Waar zoekt u dan, en op wat? Als u de zoekopdracht verandert krijgt u dan wel resultaten?

Yolanda LippensPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu