stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Weergave Dopen opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/mijn/aanknopingspunten/lijst.php?q=hoogwerff&filter=242&rela=0&periode=202101&startpunt=0&inpublicatie=0&publicatie=15248&sort=0

Na het uploaden van een nieuwe Gedcom liep ik de aanknopingspunten in andere publicaties na. Het viel mij op dat in het overzicht van mogelijke aanknopingspunten de dopen niet werden getoond, het veld met geboorte blijft leeg. Als het vergelijkingsvenster wordt geopend worden de dopen wel keurig vermeld. Twee voorbeelden:
Maartje Hoogwerff, doop 14-10-1787
Anna van Ameijden, doop 30-10 1740

Het was mij in het verleden ook al eens opgevallen dat dopen als geboorten werden weergegeven maar niet dat ze helemaal niet worden weergegeven. Het zal niet aan de gedcom liggen omdat de dopen in het vergelijkingsvenster wel goed worden weergegeven.

Gaarne aandacht voor dit euvel in een verder handige tool.

Reinoud van Wijk - 2 feb 2021 - 09:55

We gaan er naar kijken, dank voor het melden

Yolanda Lippens - 3 feb 2021 - 15:52

Ik zie dat er in deze gevallen inderdaad geen doop wordt getoond. Dat is vreemd, want als er geen geboortegegevens zijn dan wordt er voor de aanknopingspunten teruggevallen op doopgegevens. De weergave van uw aanknopingspunten is gecorrigeerd.

Bob Coret - 6 feb 2021 - 16:22


Mooi, bedankt!

Reinoud van Wijk - 6 feb 2021 - 19:05







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu