stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Meerdere accounts


Profiel afbeelding

Betreft Stamboom Forum (via Edge browser)

Zoals eerder besproken, heb ik meerdere accounts. Je laatste mail was dat alles weg was behalve de enige met het gmail account. Welnu...kwam er nog steeds niet in en met wachtwoord reset gaf aan dat mijn gmail account niet bestond.(???) Kon niet reageren want dan moet ik inloggen...pfff...Heb dus een nieuw account aangemaakt (Hans Snoek2) om dit bericht te kunnen schrijven.

Die me een plezier en gooi alles weg van Hans Snoek en Hans Snoek 2.

Stuur mij apart bericht op hans-snoek@outlook.com.

Dan zal ik me wederom blanco aanmelden.

Groeten en hartelijk dank.

hans snoek2 - 16 feb 2021 — 14:06

Beste Hans Snoek,

Er bestaat een keuze wachtwoord vergeten met een door u bijbehorend opgegeven email adres.

Als beide dus niet corresponderen dan lukt een wachtwoord reset dus ook niet.

U kunt door juiste opgave alleen zelf uw betreffende account verwijderen

Mvg Herman

Herman Schilder - 16 feb 2021 — 20:41

Ik kan een account alleen opheffen als ik kan inloggen. Zie uitgebreide conversatie met Bob Coret van enkele dagen geleden.

Nogmaals: Graag alle accounts opheffen van Hans Snoek (wwar ik dus niet kan inloggen) en Hans Snoek2. Ik zal daarna een nieuwe account aanmaken svp?????

gr

hans snoek

hans snoek2 - 16 feb 2021 — 20:46

Inloggen met wachtwoord vergeten en toegestuurde wachtwoord moet lukken; dat is een geautomatiseerd proces, dat niet zo maar eens niet meer werkt.

Herman Schilder - 16 feb 2021 — 21:05


Dat snap ik, maar ik weet van dat oude account (meer dan 10 jaar geleden) het emailadres ook niet meer....Dat account is HANS SNOEK.

Het schijnt een emailadres te zijn van mijn google account, maar het kan zijn dat dit mijn oude werkgevers email adres was....(En ik ben nu gepensioneerd. Nogmaals: Graag dat oude account opheffen.

hans snoek2 - 17 feb 2021 — 11:06Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu