stamboomforum

Forum logoHelpdesk » adres publicatie wijzigen opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Firefox browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-clara-van-rijckevorsel/

De kwartierstaten van mijn ouders heb ik samengevoegd door de gegevens van mijn vader op te nemen in die van mijn moeder en daarna te renamen in mijn eigen Kwartierstaat ir. W.F.H. Naudin ten Cate. Het adres van mijn publicatie op Genealogie Online is echter nog steeds dat van mijn moeder: 
https://www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-clara-van-rijckevorsel/ . Hoe kan ik dit adres wijzigen in een adres met mijn eigen naam?

W.F.H. Naudin ten Cate - 9 mar 2021 - 14:34 (laatst bijgewerkt 9 mar 2021 — 14:36 door auteur)

Het is een rommeltje geworden. Veel dingen kloppen niet meer, zoals stamboom gids, statistieken etc. Er zit denk ik niets anders op, dan alles te verwijderen en opnieuw te installeren. Dan moet ik wel heel veel afbeeldingen opnieuw uploaden en verhalen opnieuw opnemen. Als dat lukt zal ik daarna mijn bericht aangeven als opgelost.

W.F.H. Naudin ten Cate - 10 mar 2021 - 11:46


Dat het één en ander verandert is komt door voortschrijdend inzicht van de website maker.

Zo is dat ook bij ons als gebruikers.

Er waren diverse correcties nodig en waar gewerkt wordt gaat ook nog wel eens iets fout, wat weer correctie behoeft.

Uw eigen omgeving dient u zelf op de juiste voorwaarden te onderhouden en dus bijwerken.

Uitgeschreven lid - 10 mar 2021 - 23:17







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu