stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Onvolledige bescherming niet-openbare personen, waaierdiagram


Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/familiestamboom-huisman/kwartierstaat/I2168/kwartierstaat-ancestral-fan.php

Beste allen,

 

Op mijn pagina heb ik mezelf als kwartierdrager opgegeven, mezelf en mijn ouders op "niet-openbaar" gezet (we zijn in leven), en mijn grootouders op "openbaar" (leven niet meer).

Als ik niet-ingelogd op deze pagina met mezelf als kwartierdrager click, zie ik inderdaad zoals verwacht geen informatie. Voor de gein heb ik op alle links op deze pagina geclicked (tekst, PDF, DOC, EPUB, waaierdiagram, geo kwartierstraat), om te kijken hoe met niet-openbare personen wordt omgesprongen.

Alles ziet er goed uit (geen informatie verstrekt), BEHALVE

  1. Waaierdiagram laat vrolijk ALLE informatie zien (mijn en mijn ouders namen en geboortedata, en daarna de openbare info van verdere voorouders)
  2. Geokwartierstaat laat mijn geboorteplaats zien (maar gelukkig niet die van mijn ouders/voorouders)

Punt 1. lijkt me redelijk serieus, punt 2 maakt niet zoveel uit.

 

Met vriendelijke groeten

Bastiaan Huisman

Bastiaan Huisman - 2 apr 2021 — 06:05

Meneer Huisman,

Helemaal mee eens. Als een levend persoon als startpunt wordt gedefinieerd betekent dat niet toestemming voor publiceren (van haar/zijn gegevens noch van levende voorouders). 

 
De code is nu aangepast, wat in dit geval betekent dat er lege pagina's worden getoond.

mvg,

Bob Coret

Bob Coret - 7 apr 2021 — 14:59


Bob,

dankjewel! Ik heb even getest, en zowel de Waaierdiagram als de Geokwartierstaat laten nu totaal geen informatie meer zien.

 

Met vriendelijke groeten

Bastiaan Huisman

Bastiaan Huisman - 7 apr 2021 — 15:26Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu