stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Mogelijke fout in de site ? opgelost



Profiel afbeelding

Als voorbeeld deze pagina:

https://www.genealogieonline.nl/stamboom-triepels/

 

Als ik druk op: "neem contact op" kan ik een mail naar de auteur sturen. Dat lijkt te werken, maar of die mail aankomt daar heb ik mijn twijfels over.

Want als ik op diezelfde pagina het profiel van de samensteller (Rob Triepels) aanklik, krijg ik de foutmelding dat dat profiel niet meer bestaat.

Dat is voor mij heel dubieus, het jkan zijn dat die auteur is overleden of zich uit het stamboomgebeuren heeft teruggetrokken. En komt een mail aan hem via het forum dan nog wel aan?

Hoop een reactie van u te krijgen

met vriendelijke groet

Karel Honings

-  

karel honings - 30 apr 2021 - 16:27 (laatst bijgewerkt 1 mei 2021 — 13:05 door moderator)

Hoi Karel, of iemand via mail bereikbaar is kun je gewoon zelf testen. Ik heb 'n verzoek gestuurd om even te laten weten dat m'n bericht hem bereikt had, ik wacht nu dus op 'n reactie van die persoon. 

Hoelang iemands publicatie nog zichtbaar is op Genealogieonline terwijl het profiel van de eigenaar opgeheven is weet ik niet.

Pauline Berens EBBI - 30 apr 2021 - 17:32

Ja, Pauline, die persoon heb ik een aantal dagen terug een mailtje gestuurd via de site,maar daar heb ik nog steeds geen reactie op ontvangen. Ik heb wel een berichtje via de site gehad dat mijnbericht verstuurd is, maar dat betekent niet dat het e-mailadres daarachter nog actief is. !!

In elk geval bedankt voor je controle. 

Karel Honings

karel honings - 30 apr 2021 - 18:17


Hoi Karel, Rob Triepels heeft Vr 30-4-2021 20:31 aangegeven dat ie m'n bericht had ontvangen. Is daarmee je oorspronkelijke vraag afdoende beantwoord? Zoja, wil je dan je vraag als Opgelost markeren, dan kan de aandacht van het forum zich focussen op niet-opgeloste problemen.

Pauline Berens EBBI - 1 mei 2021 - 08:48







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu