stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Foto’s zichtbaar in familiesite opgelost



Profiel afbeelding

Goedemiddag,

ik heb mijn gedcombestand van Aldfaer geüpload naar Genealogieonline maar zie wel mijn stamboom maar geen foto’s. Later heb ik de foto’s die in Aldfaer staan apart geüpload naar de site van Genealogieonline. Maar nog steeds zie ik geen foto’s in mijn bestand. Hoe los ik dat op? Ik heb een premium abonnement. Dan moet dat dus lukken? Ik zie uw antwoord met belangstelling tegemoet.

Louis Bunck - 26 mei 2021 - 17:41

Beste heer Bunck, 

Het apart uploaden zal het probleem zijn, er moet namelijk een koppeling zijn vanuit de gedcom. 

Ik adviseer u om de foto's in Aldfaer te koppelen, dan opnieuw een gedcom export te maken, dan de gedcom op GO te verwijderen, en opnieuw te uploaden. Als u de procedure stap voor stap volgt dan komen ook de afbeeldingen aan bod in het proces.

Yolanda Lippens - 3 jun 2021 - 17:03

Bedankt voor de reactie, ik ga het uitproberen.

Louis Bunck - 3 jun 2021 - 17:32

Beste Louis, je probleem is kennelijk nog niet opgelost aangezien geen afbeeldingengalerij zichtbaar is op

https://www.genealogieonline.nl/stamboom-bunck/

Hoever ben je gekomen met de stappen die Yolanda noemde? Heb je wel op de knop "Publicatie Verversen" geklikt? Die stap voeg ik graag toe aan de procedure die Yolanda schetste.

Pauline Berens EBBI - 9 aug 2021 - 09:39 (laatst bijgewerkt 10 aug 2021 — 12:34 door auteur)


Bedankt voor het meedenken. Ik moet e.e.a. nog uitproberen maar door persoonlijke omstandigheden is dat er nog niet van gekomen.

Louis Bunck - 13 aug 2021 - 11:06







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu