stamboomforum

Forum logoHelpdesk » zwart-wit foto's omzetten in kleur opgelost



Profiel afbeelding

Het lukt mij nog steeds niet om zwart-wit foto's in kleur om te zetten. Er blijft langdurig een cirkelbeweging op het vak rechts zichtbaar , maar er gebeurt verder niets. Ik heb dus een mogelijkheid binnen het abonnement, maar kan daar geen gebruik van maken.

Ik werk op een iMac en vraag me af of daar het probleem zit. Ik heb deze vraag al eerder gesteld, maar daar geen adequaat antwoord op gekregen. 

Hoe kan dit opgelost worden?

Jos van der Zee - 25 okt 2021 - 16:21

Goed gezien, al ligt 't niet aan je iMac. Mocht je in 't algemeen willen checken of 'n functie niet op je iMac werkt en wel op iets anders, vraag dan ff bij familie of vrienden om in te loggen als zij tenminste iets anders hebben dan 'n iMac:-)

Het inkleuren van zwart-wit foto's kan in principe ook zonder abonnement, zie schermafdruk, al werkt het op dit moment niet, 'n paar maanden geleden zeker wel. Zoals je ziet zie ik  ook bewegende concentrische cirkels. En ik heb geen iMac:-)

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Pauline Berens EBBI - 25 okt 2021 - 16:53 (laatst bijgewerkt 25 okt 2021 — 16:54 door auteur)

Bedankt voor je reactie. Uit je antwoord leid ik af dat de functie op dit moment helemaal niet werkt. Dan lijkt het me dat het aan de website ligt.

Jos van der Zee - 25 okt 2021 - 16:58

Idd, ook vandaag werkt Inkleuren van zwart-wit foto's niet. Het wachten is op Bob Coret. Even geduld a.j.b.:-)

Pauline Berens EBBI - 26 okt 2021 - 13:55

Dit klopt inderdaad, we hebben de melding gezien en gaan ermee aan de slag.

Yolanda Lippens - 26 okt 2021 - 16:35

We kunnen het inderdaad reproduceren, wordt aan gewerkt. 

Yolanda Lippens - 28 okt 2021 - 15:50

 Ik heb vandaag weer eens geprobeerd eenzwart-wit foto om zetten in kleur, maar ook nu blijven er alleen cirkels draaien .Op 28 oktober werd aangegeven , dat eraan gewerkt zou worden. Het is inmiddels 16 november. Graag hoor ik hoe de stand van zaken is m.b.t. het omzetten van zwart-wit foto's naar kleur?

Jos van der Zee - 15 nov 2021 - 16:17

Als het goed is werkt het weer!

Yolanda Lippens - 17 nov 2021 - 16:46

En Jos lukt het nu wel? Zo ja, graag button opgelost aanklikken.

Everardus Rollema - 21 nov 2021 - 09:25

Als de foto's echt zwart-wit zijn, dan gaat het prima.

Oude foto's die wat "bruinig" zijn moet je eerst omzetten naar echt zwart-wit en dan werkt het. 

Jos van der Zee - 22 nov 2021 - 14:11

Ik probeer sinds een paar dagen gebruik te maken van https://www.genealogieonline.nl/mijn/inkleuren/, maar het lukt niet. Ik kan een zwart-wit foto uploaden, waarvan dan ook een thumb versie verschijnt, maar daarna zie ik 3 x een retry en tot slot volgt melding dat het uploaden is mislukt ("upload failed"). Het lijkt me dat die laatste melding niet slaat op het eerste uploaden van de foto (anders zie je de thumb versie van de foto niet, toch?), maar op iets wat daarna moet worden gedaan. Ik heb ook het ook geprobeerd met een andere foto en met het verwijderen van spaties uit de bestandsnaam, maar dat maakt geen verschil. Ligt dit toch aan mij of is dit iets wat (tijdelijk) aan de site ligt?

J.A.B. (Han) Schoorlemmer - 26 okt 2023 - 12:04

Kan het zijn dat ik voor het inkleuren tegenwoordig een abonnement bij MyHeritage moet hebben? Ik krijg tot mijn verrassing een e-mail van MyHeritage dat ik daar foto's heb geupload....

J.A.B. (Han) Schoorlemmer - 26 okt 2023 - 12:26

15-11-2023 Het lukt mij nog steeds niet om foto's in te kleuren ook al heb ik de foto eerst omgezet naar zwart / wit.

Upload failed krijg ik in beeld. Kan iemand mij zeggen wat ik fout doe of  wanneer dit opgelost is? 

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Freek van Dijk - 15 nov 2023 - 21:46


@ Freek,

Het probleem staat als opgelost door de oorspronkelijke vraagsteller. Ik denk dat je beter een eigen nieuwe vraag kan maken, opdat het ook voor de helpdesk duidelijk is dat dit een nieuw probleem is. Verwijs evt in je vvraag naar dit oude item.

mvg-Ben

Ben Wegman - 15 nov 2023 - 21:54







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu