stamboomforum

Forum logoHelpdesk » onwetendheid opgelostProfiel afbeelding
a.b.spoelstra@outlook.com

Ik heb dit volgende bericht gekregen en heb geen idee waar ik moet op klikken om te antwoorden help my alstublieft hoe ik moet antwoorden.

 

Let op als u op deze e-mail wilt reageren: Dit bericht is door Anne Spoelstra gestuurd. Zijn/haar e-mail adres staat in deze e-mail als ontvanger en het Stamboom Forum als zender. De geadresseerde heeft dit bericht ontvangen via een zogenaamde blind-carbon-copy (BCC) zodat zijn/haar e-mail adres niet geopenbaard wordt. Als u als geadresseerde een reactie wilt sturen aan Anne Spoelstra, klik dan in uw mail programma op Beantwoorden (of Reply) en controleer of   xxxx    als geadresseerde staat!


 

Beste Arina Sterkenburg,

  ***I.v.m. de AVG Privacywet is uw tekst door de moderator verwijderd. Voor het vermelden van persoonsgegevens moeten zij aantoonbaar overleden zijn.Als u levende personen zoekt, kunt u dit doen via Google, Social Media, de Telefoongids Nederland of telefoongidsen buitenland. Of vraag een persoonskaart aan bij het CBG van een overleden ouder. ***


PS: Ik stuur dit bericht mede naar aanleiding van het bericht Jan Bakker & Adriana Bijkerk in het Onderzoek in Nederland forum van het Stamboom Forum. Ook vond ik uw berichtje op www.wgvandehulst.com naar aanleiding van de boekjes van Lien Straatman-Bakker.

Arina Sterkenburg - 5 feb 2022 - 17:31 (laatst bijgewerkt 2 mar 2022 — 13:52 door moderator)

Beste mw. Sterkenburg,

U kunt die mail gewoon beantwoorden, deze is afkomstig van een ander lid die u een bericht stuurt via de website. 

Als u op antwoorden klikt in de mail, dan kunt u haar rechtstreeks mailen. 

Yolanda Lippens - 2 mar 2022 - 13:51


Is uw probleem opgelost / vraag beantwoord?
Wilt u dan onderaan uw bericht klikken op 'Markeren als opgelost'?

Yolanda Lippens - 7 mar 2022 - 16:04De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu