stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Raak steeds uitgelogd, alleen op deze site opgelostProfiel afbeelding

Betreft Stamboom Forum (via Safari browser) op adres Alle pagina’s

Ik kom regelmatig op zowel Stamboomforum als Genealogie Online. Vervelend is dat ik op beide pagina’s om de haverklap uitgelogd raak, gewoon als ik druk aan het lezen en klikken ben. Mijn browser is Safari en mijn device een iPhone SE 2020. Dit gebeurt alleen op deze twee sites, elders op het internet heb ik dit probleem niet en ook nooit gehad.  

De vraag is of andere gebruikers dit herkennen en vooral of er een oplossing voor is. Word er echt helemaal gallisch van!

Judith_ - 17 feb 2022 - 22:49 (laatst bijgewerkt 17 feb 2022 — 22:51 door auteur)

Het gebeurt mij niet tijdens het bezoeken van deze site. Wel is het zo dat als ik mijn computer opnieuw opstart, deze site mij niet onhoudt en ik steeds opnieuw moet inloggen. Emailadres en wachtwoord worden niet onthouden en moet ik steeds opnieuw invoeren.

Op geen enkele andere site heb ik dat.

Ronk - 19 feb 2022 - 11:27

Dank voor je reactie. Ook dat komt mij helaas bekend voor, en dan alleen op deze site. Daarnaast kom je, als je inlogt op het forum om op een bericht te reageren, altijd uit bij je profiel en niet op het forum. Sterker nog, als je dan doorklikt naar het forum raak je vaak gewoon weer uitgelogd.

Is het mogelijk dat een beheerder op dit bericht reageert? 

Judith_ - 20 feb 2022 - 11:50

Beste Judith, dit probleem heb ik zelf ook wel eens. Zelfs nog vandaag. We gaan er naar kijken. 

Yolanda Lippens - 2 mar 2022 - 15:01

Volgens mij is het probleem opgelost?

Yolanda Lippens - 7 mar 2022 - 15:49


Hallo Yolanda, dank voor je reactie. Gisteren raakte ik nog wel lukraak uitgelogd. Ik ga het de komende dagen in de gaten houden, hopelijk zal ik het probleem dan als opgelost kunnen markeren!

Judith_ - 7 mar 2022 - 16:26De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu