stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Ná verversen via Gedcom vreemde dingen opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/stamboom-schroder-en-donker/?utm_source=geplaatst&utm_medium=email&utm_campaign=go

Ná het verversen van mijn gegevens via een nieuw gedcom-bestand zijn er vreemde dingen gebeurd. Als je via het alfabet zoekt naar een naam, dan geeft hij alle namen sowieso tweemaal aan. Als je dan een naam in het alfabet aanklinkt zie je soms geen persoon meer. Het blijkt dan te gaan om (meerdere) personen waarbij wijzigingen in de al bestaande gegevens zijn verwerkt. Ook nieuw ingevoerde personen zijn niet overgenomen en dus ook niet zichtbaar.

Wat is er fout gegaan? En hoe is dat op te lossen?

Mary Schroder - 5 mar 2022 - 08:17

Hallo Mary, wat je beschrijft heb ik ook 'ns meegemaakt, vooral die dubbele achternamen in de index komen me bekend voor. Gewoon je GEDCOM opnieuw uploaden helpt, want dan wordt je publicatie helemaal opnieuw aangemaakt.

Waardoor het precies fout gaat tijdens 't aanmaken van je publicatie weet ik niet, 'n speling van 't lot, de software "verslik" zich weleens.

Pauline Berens EBBI - 6 mar 2022 - 13:38 (laatst bijgewerkt 6 mar 2022 — 14:05 door auteur)


Dank Pauline voor je reactie.

De Gedcom heb ik opnieuw geupload en het lijkt nu weer goed te zijn. Nogmaals dank.

Mary Schroder - 6 mar 2022 - 15:30







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu