stamboomforum

Forum logoHelpdesk » publicatie verdwenen opgelostProfiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Firefox browser) op adres familierelaties en aanverwanten Pieter Koenders

mijn publicatie "familierelaties en aanverwanten Pieter Koenders" is na uploaden nieuwe gedcom bestand verdwenen. 28 april kreeg ik als altijd bericht dat de publicatie was bijgewerkt, maar na het inloggen zie ik dat mijn adres het algemene adres https://www.genealogieonline.nl is geworden. De publicatie bevatte ruim 14.000 personen en een reeks foto's. Ik kan nu nergens bij.

Pieter Koenders - 5 mei 2022 - 17:42 (laatst bijgewerkt 5 mei 2022 — 17:43 door auteur)

Dag Pieter, wat zie je als je inlogt op GenealogieOnline? Kun je 'n schermafdruk delen?

Als je kunt inloggen via https://www.genealogieonline.nl/ optie Aanmelden, kun je dan wel opnieuw 'n GEDCOM uploaden?

Als ik via je profiel op StamboomForum naar je publicatie op GenealogieOnline doorklik zie ik

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Je publicatie lijkt dus te bestaan, maar als ik vervolgens doorklik naar https://www.genealogieonline.nl/familierelaties-pieter-koenders/

Pagina niet gevonden
Helaas... de door u opgevraagde pagina bestaat niet (meer) binnen de Genealogie Online website!

Pauline Berens EBBI - 6 mei 2022 - 13:26

Ik weet niet waarom de publicatie de laatste keer niet is aangemaakt, maar ik heb 'm nu handmatig aangemaakt en de publicatie staat er weer gewoon (met historie van activiteiten).

Bob Coret - 6 mei 2022 - 13:54

Dank! Alles is weer bereikbaar. Mogelijk kan er een soort "kortsluiting" ontstaan met mijn oude account met hetzelfde e-mailadres dat ik in 2009 uit nieuwsgierigheid voor het forum aanmaakte, maar nooit gebruikte? Sinds vorig jaar heb ik een betaald account genomen om gegevens en foto's te uploaden en openbaar beschikbaar te kunnen stellen wanneer ik zoveel mogelijk heb nagelopen op onjuistheden of persoonlijke opmerkingen. Op dat oude forum-account staat ook een andere persoonsbeschrijving. Ik durf het oude account echter niet zonder meer weg te halen, omdat ik niet weet of dat consequenties heeft voor mijn huidige betaalde account cq de gegevens. In de hoop op een advies, zet ik mijn huidige vraag nog even niet op "opgelost".

Pieter Koenders - 6 mei 2022 - 14:58 (laatst bijgewerkt 6 mei 2022 — 14:59 door auteur)

Beste heer Koenders, 

Ik zie in uw account dat u nu inlog met een hcc emailadres. In  het ledenbestand zie ik geen andere leden met uw naam, dus ik kan geen oud account meer van u vinden. Klopt dat? 

Yolanda Lippens - 8 jun 2022 - 14:32

Dank voor het bericht. Ik gebruik inderdaad al zo'n 35 jaar hetzelfde e-mailadres van HCC

Pieter Koenders - 8 jun 2022 - 18:59

Is uw probleem opgelost / vraag beantwoord?

Wilt u dan onderaan uw bericht klikken op 'Markeren als opgelost'?

Yolanda Lippens - 24 jun 2022 - 13:57


Het actuele probleem was snel opgelost door Bob Coret, maar mijn aanvullende vraag was nog onbeantwoord. Uit de latere berichten veronderstel ik dat elk account verbonden is met een specifiek e-mailadres, dus dat op die grond geen "kortsluiting" kan ontstaan tussen het account dat ik 13 jaar geleden opende en het betaalde account dat ik in 2021 opende met hetzelfde e-mailadres. Daarmee concludeer ik nu dat het probleem van het verdwijnen van mijn gegevens in elk geval daarmee niets te maken heeft gehad en markeer ik het als opgelost.

Pieter Koenders - 24 jun 2022 - 14:30De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu