stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Link (URL) naar stamboom aanpassen opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Firefox browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/mijn/beheer/acties.php

Ik heb mijn stamboom de tabes-tabbes-renkema gegeven en daarop is als URL naar mijn stamboom gegenereerd: https://www.genealogieonline.nl/stamboom-tabes-tabbes-renkema/

Nu ik beter weet hoe het systeem werkt, heb ik besloten om de naam van mijn stamboom aan te passen naar Stamboom Ineke Lautenbach, omdat ik later ook andere delen van mijn familie wil toevoegen. Maar de link verandert niet. Kan ik die nog aanpassen? Ik heb de link nog nergens gedeeld, dus het zou nu nog moeten kunnen zonder dode links te veroorzaken...

Ineke Lautenbach - 9 sep 2022 - 17:33

Dag Ineke, de URL wijzigen gaat niet, maar met 'n omweg kom je er ook. Verwijder je publicatie, maak 'm opnieuw aan en kies Stamboom Ineke Lautenbach, GO maakt er waarschijnlijk van stamboom-ineke-lautenbach, en ga je GEDCOM opnieuw uploaden. Als je al links naar het oude adres hebt heb je 'n probleem, maar alleen als je die hebt dus:-)

Pauline Berens EBBI - 9 sep 2022 - 18:02


Bedankt, ik had dit al als noodoplossing in mijn achterhoofd. Ik ga het uitproberen en verwacht dat het werkt! Dank je wel.

Ineke Lautenbach - 10 sep 2022 - 16:48







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu