stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Kan mijn stambomen niet bereiken opgelostProfiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Edge browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/stamboom-moederreeks-cees-eekhout-en-cobie-pronk/ én https://www.genealogieonline.nl/stamboom-cees-eekhout-en-cobie-pronk/

Sinds gisteren kan ik mijn publicaties niet meer bereiken. Melding: helaas deze pagina is niet (meer) bereikbaar. Dit geldt voor veel meer publicaties en andere zijn wel op te roepen. Wat is er aan de hand? Storing???

Mijn publicatie zijn: Stamboom Cees Eekhout en Cobie Pronk en stamboom moederreeks Cees Eekhout en Cobie Pronk

Gaarne oplossing.

Cees Eekhout

Cees Eekhout - 25 sep 2022 - 11:22

Helaas, ook ik kan niet meer bij mijn stamboom Max Haeck,wat is er aan de hand???

vr gr

Max Haeck

Max Haeck - 25 sep 2022 - 12:32

Dit probleem heb ik vanaf gistermiddag ook met mijn publicatie: https://www.genealogieonline.nl/genealogie-wouters/. Met een ander account heb ik nog een publicatie op GenealogieOnline staan. Deze is wel gewoon te bezoeken, zie https://www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-thuis-consten/.

Hopelijk wordt dit probleem snel verholpen.

Met vriendelijke groet,

Timo Wouters

Timo Wouters - 25 sep 2022 - 12:45

Pauline Berens EBBI - 25 sep 2022 - 14:02 (laatst bijgewerkt 25 sep 2022 — 17:30 door auteur)

Zoals aangegeven in andere berichten, heb mijn laatste Gedcom bestand geüpload. Mijn stamboom publicatie is weer zichtbaar. Daarmee wordt mijn bericht als opgelost beschouwd. Bedankt voor uw berichten.

Cees Eekhout - 26 sep 2022 - 10:58


Sommige publicaties konden niet gevonden worden, ze waren echter niet weg. De complete lijst van publicaties is nu weer bekend bij de webserver zodat ze gewoon weer tonen als je een publicatie opvraagt in de browser.

Yolanda Lippens - 2 okt 2022 - 11:23De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu