stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Foutmelding aanknopingspunten indien niet ingelogd opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/the-dutch-connection/aanknopingspunten.php

Als ik niet ingelogd op https://www.genealogieonline.nl/the-dutch-connection/ klik op Gevonden Aanknopingspunten zie ik 'n foutmelding, ook na opnieuw proberen. 

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Log ik in dan werken aanknopingspunten wel. Kan er i.p.v. 'n foutmelding 'n melding getoond worden "eerst inloggen" a.j.b. of zoiets? Of de functionaliteit Aanknopingspunten niet beschikbaar stellen voor niet ingelogden?

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Pauline Berens EBBI - 2 okt 2022 - 10:15 (laatst bijgewerkt 2 nov 2022 — 14:20 door auteur)

We gaan er naar kijken, a.s. woensdag hebben we weer onze Helpdeskdag.

Yolanda Lippens - 2 okt 2022 - 12:03


De pagina https://www.genealogieonline.nl/the-dutch-connection/aanknopingspunten.php is meer gericht op bezoekers van de publicatie. Als je bent ingelogd kom je op https://www.genealogieonline.nl/mijn/aanknopingspunten/lijst.php?publicatie=10944 

De foutmelding had te maken met een fout in de paginering, deze is nu opgelost.

Bob Coret - 5 okt 2022 - 15:27







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu