stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Knop Stop Monitoren Onderwerp opgelostProfiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser)

I.v.m. vakantie leek 't me handig geen forum-items te monitoren. Pardoes ook op de knop Stop Monitoren Onderwerp getikt van 'n onderwerp dat ik zelf aangekaart had. Dat zou toch niet meer mogelijk moeten zijn, gezien t volgende bericht eind mei:

"En een topic starter kan nu ook niet een bericht niet meer monitoren, tenzij deze op opgelost is gezet."

Heeft dit ermee te maken dat ik nu op m'n telefoon werk en niet op de laptop?

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

De schermafdruk toont de knop Markeer als Opgelost, waaruit blijkt dat ik 't probleem aangekaart had en 'n knop Start Monitoren Onderwerp, die verscheen nadat ik op Stop Monitoren Onderwerp had getikt.

Hier volgt de schermafdruk met oranje knop Stop Monitoren Onderwerp bij n ander zelf aangekaart probleem/voorstel.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Bij het melden van dit probleem kan ik het vinkje Hou me op de hoogte via email uitzetten, dat moet ook niet meer kunnen volgens mij.

Oeps, verkeerde categorie gekozen, moet zijn Stamboomforum, niet GO, jammer dat dat niet achteraf te wijzigen is🤔

Pauline Berens EBBI - 10 okt 2022 - 23:26 (laatst bijgewerkt 11 okt 2022 — 00:00 door auteur)

Goed opgemerkt, we gaan er naar kijken!

Fijne vakantie!

Yolanda Lippens - 13 okt 2022 - 12:20

Fijne vakantie, ik denk dat ik het probleem heb opgelost en dat de eigen berichten (die niet zijn opgelost) een knop tonen die je niet kunt gebruiken (disabled).

Bob Coret - 23 okt 2022 - 15:31

Bedankt:-) De bewering "eigen berichten (die niet zijn opgelost) een knop tonen" klopt volgens mij niet helemaal. De schermafdruk toont 'n onderwerp dat ik aangekaart heb, niet meer monitor met 'n knop Start Monitoren Onderwerp. Ik zie geen knop(pen) die ik niet kan gebruiken. Wel ingelogd als degene die het onderwerp aankaartte. Als aankaarter zou 't niet mogelijk moeten zijn 'n onderwerp niet (meer) te monitoren zolang 't niet opgelost is toch? Misschien is de wijziging alleen doorgevoerd bij onderwerpen die ikzelf aankaartte en wel volgde?

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Pauline Berens EBBI - 2 nov 2022 - 14:00

> Als aankaarter zou 't niet mogelijk moeten zijn 'n onderwerp niet (meer) te monitoren zolang 't niet opgelost is toch?

Deze zin moest ik toch wel een paar keer lezen :-) 

 

Maar in de laatste screenshot staat "Start monitoren". Dus dat bericht heb je geplaatjes maar heb je denk ik het "hou me op de hoogte" uitgezet. Via de knop "Start monitoren" kun je dit dus alsnog instellen zodat je op de hoogte gehouden wordt. Als je dit hebt gedaan, kun je dit monitoren echter niet stoppen want je bent de aankaarter (leuke term, houden we erin). 

Bob Coret - 3 nov 2022 - 15:30

Excuses voor de ingewikkelde formulering. Ik kan idd op de knop "Start monitoren" tikken/klikken maar daar gaat 't me niet om. Alle aankaarters zouden verplicht moeten monitoren, ze mogen niet de keuze hebben wel/niet te monitoren, zie de start van dit forum-onderwerp. Achterliggend motief voor deze verplichting is dat zo bijgedragen wordt aan snellere oplossing van forum-onderwerpen. Mijn punt is dat ik op de m'n telefoon merkte dat die verplichting nog niet in alle situaties geldt.

Pauline Berens EBBI - 4 nov 2022 - 10:45


> Alle aankaarters zouden verplicht moeten monitoren, ze mogen niet de keuze hebben wel/niet te monitoren

Ik wil het monitoren voor aankaarters niet verplicht stellen. Monitoren houdt in de meeste gevallen in dat je een e-mail krijgt. En ik wil voorkomen dat gebruikers dit soort mailtjes als spam gaan melden (wat betekent dat het mail van heel het Stamboom Forum mogelijk moeilijker afgeleverd kan worden). 

Bob Coret - 25 nov 2022 - 15:36De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu