stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Genealogie Van der Velden en Leijgraaf opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Safari browser) op adres Helaas... de door u opgevraagde pagina bestaat niet (meer) binnen de Genealogie Online website!


Op dinsdag 18 oktober 2022 heb ik een update geplaatst op Genealogie Online. Op een gegeven moment werd bekend dat er een storing is geweest. Al mijn gegevens zijn namelijk niet meer bereikbaar, lees het bestand van mij bestaat niet meer. Wanneer je een zoekactie doet dan zie je nog wel de naam van het bestand Genealogie Van der Velden en Leijgraaf en de betreffende persoon, maar deze activeren door er op te klikken geeft het dezelfde reactie als via een ander weg namelijk: Helaas... de door u opgevraagde pagina bestaat niet (meer) binnen de Genealogie Online website!

Het enige wat er voor mij op zit is om een week na plaatsing van de update van 18 oktober 2022, wanneer dit probleem zich blijft voordoen, door een nieuw bestand opnieuw te plaatsen.

Zijn er meerdere genealogen die tegen hetzelfde probleem aanlopen?

Hopelijk is het tegen die tijd het opgelost, zou fijn zijn.

Eize van der Velden - 19 okt 2022 - 09:33 (laatst bijgewerkt 19 okt 2022 — 10:07 door auteur)







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu