stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Zoeken op achternaam EN plaatsnaam werkt niet opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser)

Gezocht op familienaam Groothuis EN plaatsnaam Albergen. In het zoekresultaat zie je dat ik ook zocht op Albergen op de adresbalk. Doorklikken in het zoekresultaat wijst ook uit dat niet gezocht is op Albergen.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Daarna het zoekresultaat geprobeerd in te perken door nog 'ns te zoeken op Albergen. Dat levert dezelfde 1 - 15 van 3.877 hits op. Dus, zoeken op plaatsnaam werkt niet in 2 zoekformulieren. Ik stel voor sowieso de zoekvraag helemaal te tonen boven het zoekresultaat, dus bijv. Zoekresultaten » Groothuis in Albergen

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Pauline Berens EBBI - 13 nov 2022 - 14:33

Gezien, volgende week is het weer Helpdeskdag. 

Yolanda Lippens - 14 nov 2022 - 10:36


Ook in een ander topic werd er een probleem gemeld met het zoeken op meerdere velden. Aldaar opgelost en dat heeft denk ik dit issue ook verholpen: https://www.genealogieonline.nl/zoeken/index.php?q=Groothuis&vn=&pn=Albergen

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Bob Coret - 25 nov 2022 - 15:32







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu