stamboomforum

Forum logoHelpdesk » wachtwoord vergetenProfiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Firefox browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/stamboom-makker-goris/

Waardoor krijg ik (na verschillende pogingen) geen reactie via email (ook niet bij spam) wanneer ik invul dat ik mijn wachtwoord vergeten ben (beter, het wachtwoord opent de site niet meer als beheerder) en vraag om een nieuw wachtwoord in te stellen. Ik beheer wel 2 verschillende stambomen met 2 verschillende families en met 2 verschillende e-mailadressen, maar dat lijkt mij niet van invloed.

Alvast bedankt voor eventuele reacties (en oplossingen) zodat ik de stamboom weer kan bijwerken.

Nico Makker

Nico Makker 2 - 6 dec 2022 - 20:52

Dag Nico, kan het zijn dat je in de verkeerde mailbox kijkt? Ik heb geprobeerd je probleem te reproduceren, dat lukt niet,  d.w.z. als ik aangeef dat ik m'n wachtwoord vergeten ben krijg ik meteen 'n mail om het wachtwoord te resetten. Ik heb 4 publicaties met 4 accounts en het overkomt mij af en toe dat ik in de verkeerde mailbox kijk, vandaar deze vraag. 

Pauline Berens EBBI - 7 dec 2022 - 10:49

Nee, het zit niet in een andere mailbox, dus dat is niet de oplossing. Maar dank voor de bijdrage!

Nico Makker 2 - 7 dec 2022 - 20:31

1) Gebruik je wel deze optie Wachtwoord Vergeten?

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

2) Zie je wel het volgende bericht nadat je aangegeven hebt je wachtwoord opnieuw te willen instellen?

Wachtwoord vergeten

U ontvangt zo dadelijk een e-mailbericht met een link die u eenmalig kunt gebruiken om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Let op: uit beveiligingsoverweging is de genoemde link maar gedurende één uur te gebruiken.

De afzender van het e-mailbericht is Genealogie Online (genealogie@coret.org) en heeft als onderwerp "Wachtwoord opnieuw instellen". Zorg dat dit bericht niet door uw spamfilter (of dat van uw internetprovider) wordt tegengehouden!

Pauline Berens EBBI - 8 dec 2022 - 11:49 (laatst bijgewerkt 8 dec 2022 — 11:52 door auteur)

ja, dat bericht zie ik, maar er komt niets in mijn mailbox

Nico Makker 2 - 10 dec 2022 - 14:56

Ik heb je zojuist 'n bericht gestuurd via de knop Neem Contact Op, komt die wel aan in dezelfde mailbox?

Pauline Berens EBBI - 10 dec 2022 - 16:55

dat bericht komt in mijn mailbox van nico makker 2 (en niet in dat van de mailbox waarvan ik het wachtwoord niet meer kan gebruiken).

Nico Makker 2 - 17 dec 2022 - 13:37

Het probleem betreft duidelijk niet je publicatie  Stamboom Heller en Deddens. Bekende namen trouwens, onze publicaties zullen overlappen, en jawel, hier zijn de aanknopingspunten:

https://www.genealogieonline.nl/the-dutch-connection/aanknopingspunten.php?q=&startpunt=0&inpublicatie=16363&periode=0&publicatie=10944

Inmiddels de publicatie waarvan jij 't wachtwoord vergeten bent gevonden op https://www.genealogieonline.nl/stamboom-makker-goris/ , auteur Nico Makker en je 'n testbericht gestuurd...

Pauline Berens EBBI - 18 dec 2022 - 10:58 (laatst bijgewerkt 18 dec 2022 — 11:39 door auteur)

Kan iemand mij vertellen hoe ik mijn toegang tot de stamboom makker-goris weer kan verkrijgen (anders dan door de link om een mailtje te vragen om je wachtwoord te resetten, want dat wordt niet verstuurd of komt niet aan)

Nico Makker 2 - 22 jan 2023 - 14:27


Meneer Makker,

Ik heb gecontroleerd dat het Wachtwoord vergeten e-mail bericht is verzonden naar uw Gmail adres.

Door diverse maatregelen worden berichten over het algemeen goed geaccepteerd, dus ik kan niet verklaren waarom de mail niet bij u aankomt (heeft u een regel aangemaakt die mail van genealogie@coret.org tegenhoud?).

Ik heb u via Gmail nu een mail gestuurd met een link naar verstuurde mail, waarin dus een persoonlijke link zit om uw wachtwoord te wijzigen. Maar dat de mail niet ontvangen wordt blijft een onopgelost probleem...

Bob Coret - 25 jan 2023 - 14:47Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu