stamboomforum

Forum logoHelpdesk » graag uitschrijvenProfiel afbeelding

Ik wil me graag uitschrijven, hoe doe ik dat??

Rosa Boomsma - 2 jan 2023 - 10:22

Dag Rosa, allereerst de beste wensen. Klopt het dat je je account wilt opheffen? Het zou ook kunnen dat je je alleen wilt uitschrijven voor de nieuwsbrief bijv. of voor aanknopingspunten, vandaar deze vraag. Als je je account wilt opheffen verwijder dan eerst eventuele publicaties.

Ik zie dat je geen publicatie hebt op GO. Had je dat wel, log dan in, kies in het menu rechtsboven de optie Publicatie Beheren en vervolgens Publicatie Verversen linksonder in beeld op onderstaande schermafdruk.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

In het menu rechtsboven vind je ook de optie Mijn Profiel, kies vervolgens Registratie Beëindigen linksonder in beeld op onderstaande schermafdruk.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Wil je je alleen uitschrijven voor de nieuwsbrief van GO, die optie vind je in het menu rechtsboven via Mijn Ontvangen E-mails, knop Ik Wil Deze Nieuwsbrief NIET Meer Ontvangen, zie onderstaande schermafdruk.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Pauline Berens EBBI - 2 jan 2023 - 10:41 (laatst bijgewerkt 2 jan 2023 — 10:46 door auteur)

Dag Rosa, klik op deze link: https://www.stamboomforum.nl/profiel/registratie-beeindigen.php

EDIT: Verdere tekst wegens misverstand vervallen.

groeten, Jan.

Jan CIavaux - 2 jan 2023 - 12:30 (laatst bijgewerkt 3 jan 2023 — 11:45 door auteur)

Beste Jan, dat waren twee hele goede centen want het is de spijker op zijn kop. Ik heb eerst geprobeerd me uit te schrijven voor de nieuwsbrief, zoals hierboven vriendelijk en helder beschreven door Pauline, daar ik de nieuwjaarswens aanzag voor een nieuwsbrief (ik had hem reeds definitief verwijderd). Echter stond ik nergens voor ingeschreven dus zag ik geen andere optie dan mijn account op te heffen omdat ik er toch weinig tot geen gebruik van maak. Maar daar zag ik na lang zoeken nergens de mogelijkheid toe, blijkbaar heb ik niet goed genoeg gekeken. Hartelijk dank voor jullie reacties en de beste wensen nog!

Rosa Boomsma - 3 jan 2023 - 10:20

Dag Pauline,

U ook de beste wensen en hartelijk dank voor de goede hulp. Ik heb lang gezocht maar kreeg het niet gevonden zoals ik hieronder uitleg naar Jan. Ik ga even beslissen of ik het ga opheffen, nu ik begrijp dat het slechts een eenmalige nieuwjaarswens was en geen nieuwsbrief die ik kreeg.

Vriendelijke groeten,

Rosa

Rosa Boomsma - 3 jan 2023 - 10:22


Graag gedaan Rosa, wil je je probleem a.j.b. als Opgelost markeren? Dan kan het forum zich weer focussen op andere vragen en problemen:-)

Pauline Berens EBBI - 4 jan 2023 - 12:16Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu