stamboomforum

Forum logoHelpdesk » bestand uploaden naar Open ArchievenProfiel afbeelding

Betreft Open Archieven (via Chrome browser) op adres https://www.openarch.nl/publisher/stap1.php?new

1 Hoe is de vraag "Mag de index ook door anderen gebruikt worden?" bedoeld? Ik wil niet dat het hele bestand in 1x door derden kan worden gedownload, maar de opties in de keuzelijst suggereren dat dat kan. Misschien lees ik de opties te letterlijk? Ik zou graag zien dat 't bestand ingelezen wordt in 'n database en afzonderlijke feiten / persoonlijke data uit die index in zoekresultaten opduiken. Op die manier mag mijn index door derden worden gebruikt, maar zo'n optie zie ik niet. Kies ik dan toch maar "Ja, de index mag door Open Archieven aan derden worden verstrekt, maar naamsvermelding is verplicht"? 

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

2 Als je kiest "Nee, de index mag door Open Archieven niet aan derden worden verstrekt", wat is dan het nut van uploaden?" Of wordt hier bedoeld dat derden het hele bestand wel/niet mogen downloaden?

3 Als ik correcties in de index wil doorgeven, kan ik dan 'n bestand met dezelfde naam opnieuw uploaden en overschrijft het dan het oude?

Pauline Berens EBBI - 21 feb 2023 - 14:54 (laatst bijgewerkt 24 feb 2023 — 15:00 door auteur)


Duidelijke vraag, komen we op terug. Ik stuur je ook even een mailtje.

Yolanda Lippens - 25 feb 2023 - 17:42Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu