stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Blijvende vermeldingProfiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Firefox browser)

Iedere maand ontvang ik de vergelijking tussen hetgeen namens mij is opgeslagen en vergelijkende gegevens van anderen. Als ik overeenstemming constateer geef ik dat uiteraard aan. Van een bepaalde persoon ontvang ik evenwel al vele maanden lang telkens de zelfde vergelijking voorgespiegeld, hor kom ik hier van af?

Aza Pellekooren - 10 jun 2023 - 17:26

Dag Aza,

De functionaliteit die je beschrijft heeft Aanknopingspunten. Zoals je het beschrifjt wil je van 1 bepaald aanknopingspunt af, niet van de maandelijks mail met aanknopingspunten. Kun  je 'n schermafdruk delen van het aanknopingspunt dat problemen oplevert, d.w.z. blijft terugkomen in je mail ook al heb je het aanknopingspunt afgehandeld volgens jou? Je vindt Aanknopingspunten in je beheerscherm in kolom Suggesties op GenealogieOnline. Het afhandelen gaat met 't keuzelijstje met opties Nog niet bekeken, Bekeken, klopt enz., zie schermafdruk.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Pauline Berens EBBI - 11 jun 2023 - 10:52

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Dank voor de snelle reactie. Hierboven een weergave van hetgeen ik iedere keer weer aantref en waarvan ik dan aangeef dat de gegevens overeenstemmen, toch verschijnt de "Wittekoek" iedere maand opnieuw.

Vriendelijke groeten,

Aza Pellekooren

Aza Pellekooren - 12 jun 2023 - 17:35

Het probleem is helemaal duidelijk dankzij je schermafdruk Aza, bedankt dus. Nu is het wachten op het 2-wekelijkse overleg van Yolanda Lipppens en Bob Coret. 

Pauline Berens EBBI - 12 jun 2023 - 18:14


Ik zie voor Sara Wittekoek meerdere aanknopingspunten, dus die persoon in uw publicatie komt in verschillende (7 om precies te zijn) andere publicaties voor:

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

 

Of begrijp ik uw probleem nu verkeerd?

Bob Coret - 26 jun 2023 - 15:20Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu