stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Klein foutje user interface OpenArchieven opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Open Archieven (via Firefox browser)

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Wanneer een zoekopdracht resulaten verdeeld over meerdere pagina's teruggeeft en je bladert door naar de laatste pagina, dan zal de bovenste paginateller correct aangeven dat je niet meer verder kunt bladeren, maar alleen terug kunt bladeren.

Echter, de onderste paginateller suggereert dat je wél verder, maar niet terug kunt bladeren. Hier wordt dus het verkeerde pijltje vet gemaakt. Overigens blader je wel terug als je op deze onderste 'verder'-pijl klikt.

Het probleem treedt op bij alle vier de taalvoorkeuren.

Michaël

Boers 2 - 27 jun 2023 - 14:07

We gaan er naar kijken, ma. 17 juli is weer Helpdeskdag. (Deze was eerder gepland, maar door privéomstandigheden verplaatst naar de 17e).

Yolanda Lippens - 11 jul 2023 - 10:36 (laatst bijgewerkt 11 jul 2023 — 10:37 door auteur)

Dag Yolanda, het heeft geen haast. Is niet bepaald een kapitale fout.

Michaël

Boers 2 - 11 jul 2023 - 11:03

Beste Michaël,

De twee pagineringsblokken (boven en onder de zoekresultaten) zijn inderdaad nog niet goed gekoppeld. De zichtbare nummer worden wel aangepast, maar als je bijv. in de bovenste 3 keer naar de volgende gaat (en dus op pagina 4 bent) en je klikt op de volgende pagina in de onderste dan toont deze wel pagina 4 maar "weet" dat niet (deze denkt nog op pagina 1 te staan) en zal dus leiden naar pagina 2. Om dezelfde reden werkt het "uitgrijzen" van buttons niet.

Deze "pagination synchonization" is een niet opgeloste issue bij het hiervoor (op alle Coret Genealogie websites) gebruikte externe component (link) dat niet meer onderhouden wordt. Ik moet dus zelf in de code duiken om dit issue op te lossen...

Bob Coret - 21 jul 2023 - 14:51


Bedankt Bob. Het is lage prio, omdat de onderliggende functionaliteit goed werkt. Meer een klusje voor als je je verveelt. Als dat ooit voorkomt . . .

Michaël

Boers 2 - 21 jul 2023 - 15:29







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu